Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Concertele Cesaria Evora din România s-au ANULAT! Biletele pot fi preschimbate!

Publicat

pe

cesaria-evora
cesaria-evora

cesaria-evoraSăptămâna trecută au apărut zvonuri cum că Cesaria Evora are probleme mari de sănătate şi că nu va mai putea susţine cele trei concerte programate la Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

Reprezentanţii Project Events, organizatorii evenimentului de la Bucureşti au emis un comunicat de presă în care explică întreaga situaţie.

Primele veşti triste au venit pe 21 septembrie când Cesaria Evora a fost internată într-o clinică din Paris.

Din păcate după eliberarea primului buletin medical, reprezentanţii Lusafrica, casa de discuri a Cesariei Evora, fără să aibă acceptul artistei sau al managerului său, fac public un comunicat de presă conform căruia artista îşi anulează toate concertele programate şi îşi anunţă sfârşitul carierei.

La acel moment, starea artistei se îmbunătățise, vehiculându-se chiar susţinerea concertelor din România cu un decalaj de o săptămână.

Din păcate, după aproape 48 de ore petrecute în clinica din Paris, reprezentantul Project Events, Sorin Săraru a declarat: „Eu şi Jose da Silva - managerul Cesariei, am aşteptat cu nerăbdare ultimul buletin de analize eliberat azi 24 septembrie ora 01.00, în speranţa unor veşti bune referitoare la sănătatea artistei. Din păcate după îndelungi discuţii cu medicii şi cu managerul Cesariei am hotărât să anulăm momentan inclusiv acest concert de la Bucureşti. Cesaria şi-a exprimat însă dorinţa de a-şi încheia cariera într-un ultimul spectacol ce va avea loc la Bucureşti. Am asigurat-o pe Cesaria că îi suntem alături şi aşteptam cu nerăbdare să se refacă.”

Deoarece medicii sunt rezervaţi când este vorba de comunicarea unei date când artista va putea să revină pe scenă pentru acest ultim concert, nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru însănătoşirea sa şi să ne cerem scuze tuturor fanilor care îşi doreau să o vadă şi au cumpărat bilete.

Biletele achiziționate pot fi preschimbate cu bilete la alte evenimente!

Cei care şi-au cumpărat bilete pentru evenimentul de la Sala Palatului din București au posibilitatea de a le schimba cu bilete la Lord Of The Dance, Nana Mouskouri, Salvatore Adamo, Demis Roussos, Spărgătorul de Nuci sau Lara Fabian, cu o reducere de până la 70%, sau de a-şi primi banii înapoi.

Astfel, tichetele de 50, 100, 150 și 200 lei, se transformă în bilete la lojă, iar cele de 250 şi 300 lei, în bilete la loja oficială, fără a mai plăti diferenţa, în funcţie de locurile disponibile.

Schimbarea biletelor se va face începând de marţi, 27 septembrie 2011 de la punctele de vânzare din reţeaua Biletoo sau trimiţând un mail la adresa [email protected], iar returnarea banilor se face din aceleași magazine începând cu data de 28 septembrie.

Comentează

Trending