Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Concertele Cesaria Evora, anulate?

Publicat

pe

Cesaria Evora
Cesaria Evora

Cesaria Evora a anunţat că îşi încheie cariera muzicală şi că îsi anulează toate concertele programate în perioada următoare, printre care şi cele trei din România.

Cesaria Evora
Potrivit Mediafax, vestea anularii tuturor evenimentelor a venit prin intermediul unui comunicat de presă emis de reprezentanţii casei de discuri Lusafrica. "Cântăreaţa nu îşi va onora concertele pe care trebuia să le susţină în următoarele săptămâni."

Potrivit reprezentanţilor casei de discuri, "noile probleme de sănătate ale cântăreţei au apărut în urma mai multor intervenţii chirurgicale pe care aceasta le-a suportat în ultimii ani, printre care şi o operaţie pe cord deschis, în mai 2010".

Cesaria Evora avea programate în România trei concerte: pe 3 octombrie la Timişoara, pe 5 octombrie la Bucureşti şi pe 7 octombrie la Cluj-Napoca.

Project Events, organizatorii evenimentului de la Bucureşti au fost contactaţi de Mediafax, însă au declarat că momentan nu au fost înştiinţaţi de această decizie a artistei şi în continuare se vând bilete pentru evenimentul de la Sala Palatului din 5 octombrie. Ceilalţi doi organizatori ai concertelor Cesaria Evora, de la Timişoara şi Cluj, nu au putut fi contactaţi pentru detalii, informează Mediafax.

 

Trending