Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Concerte Dub FX pe 1 și 2 octombrie 2011!

Beatboxerul Dub FX se întoarce în România pentru două concerte pe 1 şi 2 octombrie 2011, după ce pe 28 august a susţinut un concert extraordinar în cadrul Festivalului Tuborg... Continuare »
Dub FX se intoarce in Romania

Dub FX se intoarce in RomaniaBeatboxerul Dub FX se întoarce în România pentru două concerte pe 1 şi 2 octombrie 2011, după ce pe 28 august a susţinut un concert extraordinar în cadrul Festivalului Tuborg Green Fest Peninsula.

Benjamin Stanford aka Dub Fx promovează o combinație unică de muzică. Folosindu-şi doar propria voce, pedalele de efecte şi live looping-ul, Dub FX reuşeşte să compună piese cu influențe reggae, drum and bass, dubstep şi hip-hop.

Evenimentele vor avea loc pe 1 octombrie în Club Midi din Cluj şi pe 2 octombrie în Club Fabrica din Bucureşti.

Preţul unui bilet pentru evenimentul de la Bucureşti este de 40 lei şi poate fi cumpărat de la intrarea în club.

Citește mai multe despre Dub FX
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tracklist-ul albumului Evanescence!

Cei de la Evanescence au dezvăluit tracklist-ul celui mai nou album al lor, "Evanescence", programat să apară pe piaţă pe...

Închide