Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Concert Yanni - acces și program

Publicat

pe

Yanni- 14 septembrie la Zone Arena
Yanni- 14 septembrie la Zone Arena

Yanni- 14 septembrie la Zone ArenaMâine, 14 septembrie 2011, pianistul de origine greacă Yanni va concerta la Zone Arena din Bucureşti începând cu ora 20:00. Evenimentul organizat de Agenţia Vreau Bilet şi Asociaţia Culturală Maria Domina va marca şi debutul turneului european “Truth of Touch”.

Din setlist-ul pregătit de artist fac parte atât piese celebre precum “Rainmaker”, “Storm”, "Santorini", "Dance With a Stranger" sau “For all seasons" dar și piese de pe noul său album “Truth of Touch”.

Accesul în arenă:

Deoarece accesul se va face printr-o singură intrare și pentru evitarea aglomeraţiei şi ocuparea din timp a locurilor, publicul este rugat să vină la Zone Arena (Bd-ul Barbu Văcărescu nr. 313-321) începând cu ora 18.00.

Transport:

Se recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun, publicul având la dispoziție următoarele variante: metrou – Magistrala 2, Stația Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110.

Interdicții:

Este interzis accesul cu:
- Sticle, cutii de băutură, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale sau aparate de înregistrare audio-video.
- Umbrele, organizatorii vor asigura pelerine de ploaie pentru toţi participanţii.

Bilete:

- În avans din reţeaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, sau din magazinele Music Box.
- În ziua evenimentului de la casa de bilete a locaţiei.

Vremea:

Pentru mâine starea vremii este stabilă cu maxime de până la 34 grade C, fără şanse de ploaie. Astfel, tot ce ne rămâne de făcut este să ne bucurăm de un spectacol ce promite a fi o demonstraţie explozivă de pasiune şi talent nativ.

Trending