Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Pat Metheny Trio la Sala Palatului

Publicat

pe

Pat Metheny
Pat Metheny

Pat MethenyPat Metheny Trio va susţine pe 25 octombrie 2011 un concert la Sala Palatului din Bucureşti, alături de Bill Stewart şi Larry Grenadier.

Artistul și-a început cariera în 1977, cand a pus bazele Pat Metheny Group, proiect care îi va aduce ulterior recunoaşterea în întreaga lume. Au urmat peste 30 de ani de carieră, în care şi-a câştigat statul de figură emblematică a jazzului internațional, lucru confirmat şi de cele 17 premii Grammy obţinute la 12 categorii diferite, precum şi colaborările cu nume consacrate ca Ornette Coleman, Steve Reich, Charlie Haden, Brad Mehldau şi mulţi alţii.

Pat Metheny revine în atenția publicului cu un proiect nou - Orchestrion, ce dezvoltă ideea din secolele 19 şi 20 cu tehnologia de astăzi, pentru a crea o nouă platformă muzicală.

"Orchestrionics este un termen pe care îl folosesc pentru a descrie o metodă de a dezvolta muzica folosind instrumente acustice şi electrice care sunt controlate prin metode variate folosind bobina electronică şi comprimarea aerului", declara artistul.

Bucureştenii au ocazia să-l asculte live pe chitarist într-un concert ce promovează noul său proiect, pe 25 octombire 2011 la Sala Palatului.

Biletele la concertul Pat Metheny Trio pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim la următoarele preţuri în funcţie de categorie: - Cat I: 350 lei; - Cat II: 300 lei; - Cat III: 250 lei; - Cat IV: 200 lei; - Cat V: 150 lei

Pat Metheny - Orchestrion

Trending