Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Partizan la Tete-a-Tete Cafe

Publicat

pe

Partizan concert
Partizan concert

Partizan concertTrupa Partizan va concerta pe 9 septembrie 2011 de la ora 22.30 la Cafeneaua Tete-a-Tete din Parcul Herăstrău, lângă Gradina Japoneză.

Artan, Suedezu, Robin şi Radu, cei patru membri ai trupei vor cânta pe lângă piesele ce i-au făcut cunoscuţi şi melodii de pe noul album, ce urmează să fie lansat în această toamnă.

Trupa s-a înfiinţat în 2002, însă în 2005 s-a hotărât întreruperea proiectului. După 5 ani de pauză, Artan (Adrian Pleşca) şi Suedezu (Răzvan Moldovan) au pus din nou pe picioare proiectul Partizan cu care au redebutat pe scena Festivalului Peninsula de la Târgu-Mureș.

“Pachetul nostru, adică muzica, textul şi producţia, depăşeşte un nivel de apetenţă mediu, așa că este nevoie de puţină stăruinţă din partea ascultătorului, recompensa fiind un mod cu totul special de a te bucura de muzică. Recunosc, cu alte cuvinte, că cine dorește să asculte muzică Partizan nu o poate face decât dând de la el puţină şansă. Efort pe care Partizan îl răsplăteşte cât poate de tare. Pe cuvântul meu de onoare”, spune Artan.

Fanii trupei sunt aşteptaţi la începutul acestui week-end la Cafeneaua Tete-a-Tete pentru un show marca Partizan. Biletele se găsesc la intrare şi costă 20 lei.

Partizan - Banii

Trending