Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett

Concert Bryan Ferry: două categorii de bilete sunt sold out!

Două categorii de bilete la concertul pe care Bryan Ferry îl va susţine la Bucureşti sunt sold out. One Event, organizatorii evenimentului, au anunţat că biletele de 120, respectiv 160... Continuare »
BRYAN FERRY- concert la bucuresti

BRYAN FERRY- concert la bucurestiDouă categorii de bilete la concertul pe care Bryan Ferry îl va susţine la Bucureşti sunt sold out.

One Event, organizatorii evenimentului, au anunţat că biletele de 120, respectiv 160 de lei nu se mai găsesc. În acest moment, fanii britanicului mai pot achiziţiona bilete la următoarele trei categorii: VIP – 350 lei, 280 și 210 lei.

Deși iniţial era stabilit pentru data de 1 mai 2011, concertul lui Bryan Ferry a fost reprogramat pe 18 septembrie 2011 la Arenele Romane din Bucureşti.

Biletele cumpărate pentru data anunţată iniţial sunt valabile pentru noua dată şi noua locaţie. De asemenea, nu se schimbă nici amplasarea locurilor, spaţiul din Arenele Romane fiind organizat similar cu schema locurilor de la Sala Palatului.

Concertul din România promovează albumul “Olympia”, lansat de artist anul trecut.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online pe eventim.ro și în rețelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești la următoarele categorii de preț: 210, 280 si 350 lei.

Citește mai multe despre Bryan Ferry
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertele toamnei 2011

Dacă în această vară ne-am bucurat de prezenţa numelor mari precum Scorpions, Roxette, Bon Jovi, Shakira, Sting, Judas Priest, Alice...

Închide