Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

CLIPUL ZILEI: Manic Street Preachers – ”This Is The Day” (Video)

Publicat

pe

Manic Street Preachers a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți viziona mai jos. Acesta a fost realizat pentru noul single al formației, ”This Is The Day” și include secvențe ce traversează întreaga carieră a grupului.

Manic Street Preachers

Single-ul este de fapt un cover după cântecul din 1983 al trupei The The și este inclus pe viitoarea compilație a formației. Aceasta se intitulează ”National Treasures – The Complete Singles” și va apărea pe 31 octombrie.

Coperta album Manic Street Preachers - National Treasures – The Complete Singles

Lansarea noului material discografic are ca scop aniversarea a 21 de ani de când Manic Street Preachers a lansat primul single, ”Motown Junk”, în 1991. În plus, trupa va concerta la O2 Arena din Londra, pe 17 decembrie și va interpreta toate cele 38 de piese incluse pe compilație.

Pe de altă parte, grupul a declarat pentru NME.com, luna trecută că după acest album va lua o pauză mai lungă, de cel puțin doi ani.

”Este sfârșitul unei ere, nu sfârșitul trupei, dar vom dispărea pentru ceva timp”, a declarat pentru NME.com Nicky Wire, basistul de la Manic Street Preachers.

Comentează

Trending