Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

CLIPUL ZILEI: Adele - ”Someone Like You”

Publicat

pe

Adele a lansat un nou videoclip pentru piesa ”Someone Like You”, pe care îl puteți vedea mai jos.

Adele - Someone Like You video

Clipul, regizat de Jake Nava este filmat alb-negru și o prezintă pe Adele care se plimbă în Paris de-alungul Senei până ajunge într-o clădire, unde își zărește fostul iubit, care pleacă imediat ce o vede pe artistă. Videoclipul are un aer melancolic după un romantism pierdut. Cadrele cu imagini din Paris, toate alb negru și vremea mohorâtă de toamnă vorbesc despre un trecut luminos, intens de care trebuie să te desparți.

Adele - Someone Like You video

Este un clip de imagine, ce se focusează asupra artistei, care transmite prin mimica feței dor, tristețe dar și putere. Parisul a fost locația perfectă pentru filmări deoarece emană romantism. În plus, melodia are la bază o poveste reală pe care Adele a trăit-o. Toate aceste elemente au dus la realizarea unui videoclip ce evocă o stare emoțională extrem de puternică.

Cântecul reprezintă cel de-al doilea single extras de pe albumul ”21”, lansat la începutul acestui an. Acesta a avut un succes enorm, devenind în luna iulie primul single din acest deceniu care a făcut vânzări de un milion de exemplare în Marea Britanie.

Trending