Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Chickenfoot ajută oamenii să-și găsească un serviciu! (Audio)

Publicat

pe

Chickenfoot
Chickenfoot

Cei de la Chickenfoot au lansat o nouă piesă de pe viitorul album, ”Chickenfoot III” ce va avea lansarea pe 27 septembrie.

Cântecul se intitulează ”Three and A Half Letters”, iar mai jos îl puteți asculta.

Chickenfoot

Solistul Sammy Hagar, care a fost ”concediat” din trupa Van Halen, a declarat pentru revista Rolling Stone că a compus piesa fiind inspirat de numeroasele scrisori pe care le-a primit de la diferite persoane din toate părțile lumii, care erau disperate că nu-și găseau un loc de muncă.

”Am primit o scrisoare de la un veterinar din Iraq care avea dificultăți în găsirea unui serviciu. Aceasta se încheia cu următoarele cuvine: Mă poți ajuta, frate? Am nevoie de o slujbă.”, mărturisește Hagar.

Cântecul se transformă într-o adevărată campanie întrucât acesta include citate din scrisorile primite și în timpul concertelor din viitorul turneu vor include fragmente din noile scrisori ce vor ajunge la trupă.

”Invităm pe toată lumea să ne trimită poveștile lor. Vom posta scrisorile pe site-ul nostru și sperăm că poate așa îi vom putea ajuta să-și găsească de muncă.”, precizează Sammy Hagar.

Comentează

Trending