Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Foreigner
INFO CONCERT:
Neversea 2018


Cele mai bune piese despre ”Maria”! (Video)

Astăzi, 8 septembrie 2011, sărbătorim Sfânta Maria Mică, mai exact Nașterea Maicii Domnului. În afară de semnificația religioasă, potrivit legendelor din popor, această zi marchează trecerea dintre vară și toamnă.... Continuare »

Astăzi, 8 septembrie 2011, sărbătorim Sfânta Maria Mică, mai exact Nașterea Maicii Domnului. În afară de semnificația religioasă, potrivit legendelor din popor, această zi marchează trecerea dintre vară și toamnă. Astfel, de azi începe culesul fructelor de sezon, bătutul nucilor și semănatul cerealelor de toamnă.

Având în vedere imporanța zilei, echipa iNFOMUSic.ro vrea să ureze ”La Mulți Ani” celor care poartă numele Maria/Mariana/Marian și să ofere un cadou muzical – o selecție a celor mai îndrăgite piese despre ”Maria”.

Vezi următoarea piesă

Maria – ”West Side Story”

Una dintre cele mai vechi și celebre piese despre ”Maria” este cea compusă pentru musical-ul ”West Side Story” din 1956. Personajul principal, Tony, este cel care interpretează cântecul, iar mai jos puteți vedea chiar secvența respectivă, extrasă din filmul lansat în 1961.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Megadeth - Th1rt3en, tracklist!

Cei de la Megadeth au anunţat tracklist-ul pentru "Th1rt3en", cel de-al 13-lea album de studio din cariera lor. Albumul, urmează...

Închide