Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Cele mai bune piese despre ”Maria”! (Video)

Astăzi, 8 septembrie 2011, sărbătorim Sfânta Maria Mică, mai exact Nașterea Maicii Domnului. În afară de semnificația religioasă, potrivit legendelor din popor, această zi marchează trecerea dintre vară și toamnă.... Continuare »

Astăzi, 8 septembrie 2011, sărbătorim Sfânta Maria Mică, mai exact Nașterea Maicii Domnului. În afară de semnificația religioasă, potrivit legendelor din popor, această zi marchează trecerea dintre vară și toamnă. Astfel, de azi începe culesul fructelor de sezon, bătutul nucilor și semănatul cerealelor de toamnă.

Având în vedere imporanța zilei, echipa iNFOMUSic.ro vrea să ureze ”La Mulți Ani” celor care poartă numele Maria/Mariana/Marian și să ofere un cadou muzical – o selecție a celor mai îndrăgite piese despre ”Maria”.

Vezi următoarea piesă

Maria – ”West Side Story”

Una dintre cele mai vechi și celebre piese despre ”Maria” este cea compusă pentru musical-ul ”West Side Story” din 1956. Personajul principal, Tony, este cel care interpretează cântecul, iar mai jos puteți vedea chiar secvența respectivă, extrasă din filmul lansat în 1961.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Megadeth - Th1rt3en, tracklist!

Cei de la Megadeth au anunţat tracklist-ul pentru "Th1rt3en", cel de-al 13-lea album de studio din cariera lor. Albumul, urmează...

Închide