Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Cel mai scump videoclip românesc, Celia - Is It Love!

Celia a lansat videoclipul piesei Is It Love, al cărui cost de 100.000 euro îl face cel mai scump clip lansat până acum de vreun artist român. Chiar dacă piesa... Continuare »
celia cel mai scump videoclip

Celia a lansat videoclipul piesei Is It Love, al cărui cost de 100.000 euro îl face cel mai scump clip lansat până acum de vreun artist român.

celia cel mai scump videoclip

Chiar dacă piesa nu se diferenţiază cu nimic din punct de vedere muzical de ce auzim prin industria autohtonă de gen, măcar la capitolul bani investiţi se află în fruntea clasamentului celor mai scumpe producții. Nu mai puţin de 100.000 de euro au fost scoşi din buzunar pentru crearea unui videoclip ce urmăreşte ca temă principală Apocalipsa.

Is it love este cea de-a doua piesă pe care Celia o face împreună cu un nume internaţional, după "Dame", featuringul cu Shaggy, acum a venit vremea lui Kaye Styles cunoscut pentru semnarea coloanei sonore din serialul Prison Break, să cânte alături de româncă.

Videoclipul a fost filmat pe parcursul a trei zile în Ucraina şi Rusia şi înfăţişează o lume distrusă, în care oamenii sunt sălbatici, pe scurt o lume după Apocalipsă. Celia întruchipează zeiţa iubirii care transformă răul în bine, luptele în atingeri tandre şi sângele de pe trupurile oamenilor în miere.

Celia - Is It Love

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pearl Jam a aniversat 20 de ani! (Video Festival Pearl Jam)

În weekend-ul ce a trecut a avut loc festivalul organizat de Pearl Jam pentru a sărbători 20 de ani de...

Închide