Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE

Cel mai scump videoclip românesc, Celia - Is It Love!

Celia a lansat videoclipul piesei Is It Love, al cărui cost de 100.000 euro îl face cel mai scump clip lansat până acum de vreun artist român. Chiar dacă piesa... Continuare »
celia cel mai scump videoclip

Celia a lansat videoclipul piesei Is It Love, al cărui cost de 100.000 euro îl face cel mai scump clip lansat până acum de vreun artist român.

celia cel mai scump videoclip

Chiar dacă piesa nu se diferenţiază cu nimic din punct de vedere muzical de ce auzim prin industria autohtonă de gen, măcar la capitolul bani investiţi se află în fruntea clasamentului celor mai scumpe producții. Nu mai puţin de 100.000 de euro au fost scoşi din buzunar pentru crearea unui videoclip ce urmăreşte ca temă principală Apocalipsa.

Is it love este cea de-a doua piesă pe care Celia o face împreună cu un nume internaţional, după "Dame", featuringul cu Shaggy, acum a venit vremea lui Kaye Styles cunoscut pentru semnarea coloanei sonore din serialul Prison Break, să cânte alături de româncă.

Videoclipul a fost filmat pe parcursul a trei zile în Ucraina şi Rusia şi înfăţişează o lume distrusă, în care oamenii sunt sălbatici, pe scurt o lume după Apocalipsă. Celia întruchipează zeiţa iubirii care transformă răul în bine, luptele în atingeri tandre şi sângele de pe trupurile oamenilor în miere.

Celia - Is It Love

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pearl Jam a aniversat 20 de ani! (Video Festival Pearl Jam)

În weekend-ul ce a trecut a avut loc festivalul organizat de Pearl Jam pentru a sărbători 20 de ani de...

Închide