Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Cea mai nouă colaborare rock-rap – Jack White și Insane Clown Posse (Audio)

Jack White și rapperi de la Insane Clown Posse au realizat o piesă împreună pe care o puteți asculta mai jos. Aceasta va avea lansarea oficială în format digital pe... Continuare »

Jack White și rapperi de la Insane Clown Posse au realizat o piesă împreună pe care o puteți asculta mai jos. Aceasta va avea lansarea oficială în format digital pe data de 13 septembrie.

Titlul piesei, ”Leck Mich Im Arsch” (Lick Me In The Arse), este dat de o linie melodică compusă de Wolfgang Amadeus Mozart în 1782, care stă la baza piesei compusă și produsă de Jack White, Shaggy 2 Dope și Violent J. Backing vocal-ul este interpretat de JEFF the Brotherhood.

Jack White & Insane Clow Posse

”În ’82, pardon, 1782, Wolfgang Amadeus Mozart a compus o piesă ce a fost ținută departe de atenția lumii. Titlul compoziției este ”Leck Mich Im Arsch” sau tradus în engleză ”Lick Me In The Arse”. Deci cine ar fi fost mai potrivit să-i ofere piesei respectul cuvenit  decât rapperi de succes, neînțeleși din Detroit, Insane Clown Posse?”, se arată în comunicatul trimis de casa de discuri a lui Jack White, Third Man Records.

Insane Clown Posse - Leck Mich Im Arsch by Third Man Records

Citește mai multe despre Jack White
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sander van Doorn, live la Arenele Romane

Pe 4 noiembrie 2011, la Arenele Romane din Bucureşti va avea loc evenimentul-concept Dusk Till Doorn, show creat de Dj-ul...

Închide