Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Ce nu știai despre Amy Winehouse!

Bryan Adams a sperat ca Amy Winehouse să depășească dependența de droguri. Artistul a compus piesa ”Flower Grown Wild” pentru Amy. Amy a devenit muza designer-ului vestimentar Karl Lagerfeld datorită... Continuare »
Amy Winehouse

Bryan Adams a sperat ca Amy Winehouse să depășească dependența de droguri. Artistul a compus piesa ”Flower Grown Wild” pentru Amy.

Amy a devenit muza designer-ului vestimentar Karl Lagerfeld datorită stilului ei unic.

Piesa preferată a lui Amy era ”So Far Away” a lui Carole King.

Amy Winehouse

Se pare că Amy a cheltuit peste 200.000 de dolari pentru a-l convinge pe stilistul și prietenul său, Alex Foden, să se interneze într-un centru de dezintoxicare.

Artista era foarte apreciată de Lady Gaga, care a declarat despre Amy:

”Întotdeauna am simțit că Amy a deschis ușile pentru tipe ca mine, care nu se încadrează în tiparele muizicii pop.”

Într-un interviul din 2007 pentru revista Rolling Stone, Amy Winehouse a dezvăluit că în copilărie visa să devină chelnăriță pe role, precum cele din ”American Graffiti”.

Amy Winehouse

Amy a fost exmatriculată la vârsta de 14 ani de la Sylvia Young Theater School din cauza comportamentului și faptului că și-a făcut pierce în nas.

Băutura preferată a lui Amy era ”Rickstasy”- alcătuit din vodka, lichior de banană, Southern Comfort și Bailey.

În piesa ”Rehab”, Amy menționează numele Ray și Mr. Hathaway care fac referire la cântăreții Ray Charles și Donny Hathaway.

Amy Winehouse a devenit prima artistă britanică care a câștigat 5 Premii Grammy într-o singură ediție.

Citește mai multe despre Amy WinehouseBryan AdamsLady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amy Winehouse ar fi împlinit astăzi 28 de ani!

Astăzi, 14 septembrie 2011, Amy Winehouse ar fi împlinit vârsta de 28 de ani. Din nefericire, tânăra artistă de soul...

Închide