Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Byron lansează Live Underground – primul Blu-Ray rock românesc! (Video)

Cei de la Byron se pregătesc să lanseze în această toamnă DVD-ul Live Underground, ce va fi disponibil și în format Blu-Ray. Anul trecut, pe 27 noiembrie, Byron a coborât în... Continuare »
Byron Live Underground

Byron Live Underground

Cei de la Byron se pregătesc să lanseze în această toamnă DVD-ul Live Underground, ce va fi disponibil și în format Blu-Ray.

Byron

Anul trecut, pe 27 noiembrie, Byron a coborât în Salina Turda, unde a susținut un concert în amfiteatrul din mina Rudolf, la peste 100 de metri adâncime. Întregul spectacol a fost filmat în high definition.

În plus, Byron este prima trupă rock românească care a realizat o înregistrare a unui concert în format Blu-Ray. DVD-ul va include un documentar și un ”making of”, iar mai jos puteți vedea o galerie cu fotografii realizate în timpul filmărilor spectacolului.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Trupa s-a bucurat de prezența unor invitați speciali precum Ioana Mintulescu, Nicu Alifantis, Rene Popescu și Alex Gorneanu. Playlist-ul a fost unul inedit deoarece a inclus și piese în primă audiție, iar Byron a dezvăluit varianta de pe DVD a piesei ”Far Away”, pe care o puteți vedea mai jos.

Citește mai multe despre byronNicu Alifantis
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foo Fighters - Walk, piesă nouă! (audio)

Cei de la Foo Fighters au fost invitaţi la sfârşitul săptămânii trecute în emisiunea lui Conan O’Brien unde au dezvăluit...

Închide