Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Bruce Dickinson – Concert Unplugged 1994 (Video)

Bruce Dickinson 1994

În afară de activitatea sa cu Iron Maiden, Bruce Dickinson are și o carieră solo ce a debutat în 1989, când a înregistrat piesa ”Bring Your Daughter To The Slaughter” pentru coloana sonoră a filmului ”A Nightmare on Elm Street 5: The Dream”. Un an mai târziu a lansat albumul solo de debut, ”Tattooed Millionaire”, pe care l-a compus și înregistrat în doar două săptămâni.

Bruce Dickinson 1994

1994 este anul în care își face apariția cel de-al doilea material discografic semnat Bruce Dickinson, ”Balls To Picasso”. În aceeași perioadă artistul a susținut un concert unplugged la MTV, pe care vă invităm să-l vedeți mai jos. Acompaniat doar de o chitară rece, Bruce Dickinson este captivant, reușind prin atitudine și modulațiile vocii să transmită starea fiecărei piese interpretate.

Până în prezent artistul a lansat șapte albume solo, ultimul fiind ”Tyranny of Souls” din 2005 și a avut o serie de colaborări, printre care se numără Ayreon și Rob Halford de la Judas Priest.

Citește mai multe despre Bruce DickinsonIron Maiden
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kelly Clarkson - Mr. Know It All (videoclip)

Kelly Clarkson a lansat clipul piesei Mr. Know It All, primul single extras pe de albumul Stronger, cel de-al cincilea...

Închide