Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Biletele la Salvatore Adamo se vând rapid!

Publicat

pe

Salvadore Adamo
Salvadore Adamo

Salvadore AdamoDeşi concertul lui Salvatore Adamo va avea loc pe 10 decembrie 2011, românii s-au grăbit să prindă un loc cât mai bun în sală, cumpărând până acum peste 2500 bilete.

Artistul de origine italiană va urca pe scena Sălii Palatului din Bucureşti în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al său, “De Toi à Moi”.

În cele aproape 4 decenii de carieră în muzică, Salvatore Adamo se poate lăuda cu vânzări de peste 100 de milioane de copii în întreaga lume şi hituri precum „Tombe la Neige”, „Vous Permettez Monsieur”, „La Nuit”, cu care își va încânta și publicul bucureștean.

Project Events, organizatorii evenimentului au anunţat că în prezent două din cele şase categorii de bilete sunt aproape sold out, aşa că dacă sunteţi fani Salvatore Adamo trebuie să vă grăbiţi.

Biletele la acest concert sunt disponibile în magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul și Eminescu, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi online BILETOO.ro, BLT.ro, myticket.ro, biletfan.ro, bilete.ro sau ticketpoint.ro la următoarele categorii de preţ:

- 300 lei (categoria VIP)
- 250 lei (categoria 1)
- 200 lei (categoria 2)
- 150 lei (categoria 3)
- 100 lei (categoria 4)
- 50 lei (categoria 5)

Trending