Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

B'Estfest Summer Camp revine în 2012 în perioada 6-8 iulie!

Publicat

pe

B'ESTFEST Summer Camp 2012B’Estfest Summer Camp 2012 se va desfăşura în perioada 6-8 iulie în aceeaşi locaţie ca şi ediţia precedentă, pe malul lacului Pasărea din Tunari, în nordul Bucureştiului. Astfel, islazul comunei Tunari se va transforma pentru al doilea an consecutiv într-un adevărat "parc de distracţii" cu scene în are liber, terase, proiecţii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joacă, activităţi creative, expoziţii de artă, workshop-uri şi, desigur o zonă de camping.

“Reacţiile pozitive de după ediţia din 2011 ne-au convins că am luat decizia bună mutând B'Estfest de pe betoane, pentru că unui festival îi stă bine la iarbă verde, lângă camping, cu multă muzică bună până dimineaţă, oameni tineri, frumoşi şi puşi pe distracţie. Ne bucură faptul că publicul român a înţeles că un festival este o adevărată experienţă, nu doar o înşiruire de concerte” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Spaţiul destinat celei de-a cincea ediţii a festivalului se va mări cu încă 5 hectare, pentru a oferi publicului mai multe zone de activităţi şi mai multe scene, pentru o experienţă completă de festival. “Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local ale Comunei Tunari pentru faptul că şi în 2012 vom beneficia de sprijinul lor, locaţia aleasă fiind perfectă pentru un astfel de eveniment, suficient de retrasă dar îndeajuns de aproape de Bucureşti”.

Anul acesta B’ESTFEST Summer Camp şi-a ţinut cei aproape 38.000 de fani în priză timp de 3 zile şi 3 nopţi cu peste 60 de concerte live şi numeroase extra-activităţi.

Vezi cum a fost în 2011 la B'Estfest:

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festival Bestfest 2012
Festivaluri vineri, 6 iulie 2012

B'ESTFEST 2012

Loc
BESTFEST Park

Trending