Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Best 20 Rock-Rap Songs!

Una dintre cele mai interesante și de succes colaborări este cea dintre o trupă rock și un rapper. Fie că este vorba de o trupă de new metal, hard rock,... Continuare »

Una dintre cele mai interesante și de succes colaborări este cea dintre o trupă rock și un rapper. Fie că este vorba de o trupă de new metal, hard rock, rock alternativ, pop rock sau indie rock există un rapper care să completeze perfect puzzle-ul, concretizându-se astfel o piesă ce iese în evidență.

rock and rap

Am realizat o selecție cu cele mai bune colaborări rock-rap din anii 80 până în prezent. Astfel, veți descoperi Korn cu Nas, Public Enemy cu Anthrax, Cypress Hill cu Pearl Jam, Black Eyed Peas cu Papa Roach, Coldplay cu Kanye West etc – toate rezultate de succes ale unor fuziuni de stiluri, personalități, idei, mesaje.

Ascultă următoarea piesă

1. Walk This Way: Aerosmith & Run-DMC (1986)

Piesa a fost lansată inițial de trupa Aerosmith, fiind compusă de Steve Tyler și Joe Perry. ”Walk This Way” a fost cel de-al doilea single extras de pe albumul ”Toys in the Attic” din 1975. Mai târziu, Aerosmith și Run-DMC au realizat o nouă variantă a piesei, care a revitalizat carierele ambelor trupe. ”Walk This Way” a devenit hit internațional și rămâne în istoria muzicii ca una dintre cele mai reușite colaborări de rock-rap.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kelly Clarkson, piesă nouă - Mr. Know It All (audio)

Kelly Clarkson s-a hotărât să lanseze piesa "Mr. Know It All" mai devreme cu câteva zile decât data anunţată iniţial....

Închide