Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Army în Concert la Sala Radio

Publicat

pe

ARMY IN CONCERT - afis eveniment
ARMY IN CONCERT - afis eveniment

ARMY IN CONCERT - afis evenimentOrchestra Reprezentativă a Armatei va prezenta pe 29 septembrie 2011, în sala Studioului de Concerte Mihail Jora al Societăţii Române de Radiodifuziune un nou eveniment marca “Army în Concert”.

Evenimentul se va desfăşura sub bagheta dirijorului locotenent colonel Aurel Gheorghiţă, iar soliştii Ştefan Ignat (bariton la Opera Naţională din Bucureşti) şi Lavinia Mamot (soprană la Opera Naţională din Bucureşti) vor interpreta arii din opere celebre precum Traviata, Turandot sau Tosca.

Orchestra Reprezentativă a Ministerului Apărării Naţionale a luat naştere acum 50 de ani şi şi-a căpătat de-a lungul timpului titlul de cea mai titrată orchestră de suflători din România. În acelaşi timp, orchestra reprezintă și etalonul de performanţă pentru toate formaţiile de acest gen din ţară, graţie complexităţii rertoriului abordat, disciplinei de ansamblu și a virtuozităţii.

Baritonul Ştefan Ignat este un reputat solist al Operei Naţionale din Bucureşti şi frecvent invitat pe scenele teatrelor lirice de peste hotare. Printre rolurile de marcă pe care le-a interpretat până acum se numără: Oedipe din opera omonimă de George Enescu, Escamillo (Carmen), Germont (La Traviata), Scarpia (Tosca), Alfio (Cavalleria Rusticana), Contele de Luna (Trubadurul), Contele (Nunta lui Figaro), Amonastro (Aida), Valentin (Faust).

Din repertoriul sopranei Lavinia Mamot fac parte roluri precum: Floria Tosca din opera Tosca de Giacomo Puccini, sau Rosalinde din Liliacul de Johann Strauss.

Biletele pentru acest eveniment se pot achiziţiona din reţeaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center, din locaţiile Music Box, de la Sala Palatului, Sala Radio sau online de pe www.vreaubilet.ro la prețurile de 30 și respectiv 40 lei în funcție de locul în sală.

Trending