Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Alexandra Stan, pe coperta FHM din Marea Britanie!

Alexandra Stan, cunoscută pentru piesa Mr. Saxobeat care a ajuns în fruntea topurilor de muzică din Europa şi nu numai, a apărut pe coperta ediţiei britanice a revistei FHM. Coperta... Continuare »
Alexandra Stan

Alexandra Stan, cunoscută pentru piesa Mr. Saxobeat care a ajuns în fruntea topurilor de muzică din Europa şi nu numai, a apărut pe coperta ediţiei britanice a revistei FHM.

Alexandra StanCoperta va fi preluată în luna octombrie şi de ediţia germană a aceleiaşi publicaţii.

Apariţia în revista dedicată barbaților se datorează succesului pe care l-a înregistrat cântăreaţa cu single-ul „Mr. Saxobeat", care beneficiază deja şi de un cover în limba spaniolă.

Şedinţa foto a fost realizată de o echipă britanică pe o plajă din staţiunea Mamaia. Alexandra Stan a declarat că această experienţă, chiar dacă a fost prima din cariera sa a fost foarte plăcută: „Am fost foarte relaxată, nu am simţit deloc oboseala, deşi shooting-ul a început dimineaţa la 7 şi s-a terminat undeva pe la 9 seara."

Urmăriţi în continuare înregistrări de la shooting:

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă lansată de Noel Gallagher! (Audio)

Noel Gallagher a lansat pe online o nouă piesă, pe care o puteți asculta mai jos. Melodia se intitulează ”If...

Închide