Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Alexandra Stan, pe coperta FHM din Marea Britanie!

Alexandra Stan, cunoscută pentru piesa Mr. Saxobeat care a ajuns în fruntea topurilor de muzică din Europa şi nu numai, a apărut pe coperta ediţiei britanice a revistei FHM. Coperta... Continuare »
Alexandra Stan

Alexandra Stan, cunoscută pentru piesa Mr. Saxobeat care a ajuns în fruntea topurilor de muzică din Europa şi nu numai, a apărut pe coperta ediţiei britanice a revistei FHM.

Alexandra StanCoperta va fi preluată în luna octombrie şi de ediţia germană a aceleiaşi publicaţii.

Apariţia în revista dedicată barbaților se datorează succesului pe care l-a înregistrat cântăreaţa cu single-ul „Mr. Saxobeat", care beneficiază deja şi de un cover în limba spaniolă.

Şedinţa foto a fost realizată de o echipă britanică pe o plajă din staţiunea Mamaia. Alexandra Stan a declarat că această experienţă, chiar dacă a fost prima din cariera sa a fost foarte plăcută: „Am fost foarte relaxată, nu am simţit deloc oboseala, deşi shooting-ul a început dimineaţa la 7 şi s-a terminat undeva pe la 9 seara."

Urmăriţi în continuare înregistrări de la shooting:

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă lansată de Noel Gallagher! (Audio)

Noel Gallagher a lansat pe online o nouă piesă, pe care o puteți asculta mai jos. Melodia se intitulează ”If...

Închide