Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Ultima piesă înregistrată de Amy Winehouse va fi lansată în toamnă

Ultima piesă înregistrată de Amy Winehouse va fi lansată de Casa de Discuri Columbia pe data de 20 septembrie. Cântecul se intitulează ”Body and Soul” și a fost înregistrat în... Continuare »
Amy Winehouse

Ultima piesă înregistrată de Amy Winehouse va fi lansată de Casa de Discuri Columbia pe data de 20 septembrie.

Cântecul se intitulează ”Body and Soul” și a fost înregistrat în luna martie. Acesta reprezintă o colaborare cu legendarul Tony Bennett, pe care Amy și-a dorit-o foarte mult și care va fi inclusă pe noul album al lui Bennett, ”Duets II”.

Amy Winehouse

Tatăl artistei a declarat pentru BBC că Amy era foarte încântată de noul material și abia aștepta ca fanii săi să-l asculte.

”Faptul că vocea lui Amy sună mai frumos și extraordinar ca niciodată când cântă cu marele Tony Bennett, este cel mai potrivit tribut în aceste vremuri grele”, mărturisește Mitch Winehouse.

Banii strânși de pe urma vânzărilor piesei vor fi donați Fundației Amy Winehouse, ce a fost recent deschisă pentru a ajuta persoanele dependente și familile lor în procesul de recuperare.

 

Citește mai multe despre Amy WinehouseTony Bennett
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Shakira, personaj în film pentru copii (video)

Shakira a lansat videoclipul melodiei Todos Juntos, piesă dedicată copiilor. În clip cântăreaţa de orgine latină este îmbrăcată în haine...

Închide