Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ultima piesă înregistrată de Amy Winehouse va fi lansată în toamnă

Ultima piesă înregistrată de Amy Winehouse va fi lansată de Casa de Discuri Columbia pe data de 20 septembrie. Cântecul se intitulează ”Body and Soul” și a fost înregistrat în... Continuare »
Amy Winehouse

Urmărește-ne pe

Ultima piesă înregistrată de Amy Winehouse va fi lansată de Casa de Discuri Columbia pe data de 20 septembrie.

Cântecul se intitulează ”Body and Soul” și a fost înregistrat în luna martie. Acesta reprezintă o colaborare cu legendarul Tony Bennett, pe care Amy și-a dorit-o foarte mult și care va fi inclusă pe noul album al lui Bennett, ”Duets II”.

Amy Winehouse

Tatăl artistei a declarat pentru BBC că Amy era foarte încântată de noul material și abia aștepta ca fanii săi să-l asculte.

”Faptul că vocea lui Amy sună mai frumos și extraordinar ca niciodată când cântă cu marele Tony Bennett, este cel mai potrivit tribut în aceste vremuri grele”, mărturisește Mitch Winehouse.

Banii strânși de pe urma vânzărilor piesei vor fi donați Fundației Amy Winehouse, ce a fost recent deschisă pentru a ajuta persoanele dependente și familile lor în procesul de recuperare.

 

Citește mai multe despre Amy WinehouseTony Bennett
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Shakira, personaj în film pentru copii (video)

Shakira a lansat videoclipul melodiei Todos Juntos, piesă dedicată copiilor. În clip cântăreaţa de orgine latină este îmbrăcată în haine...

Închide