Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Top 5 - Videoclipuri nereușite!

Sunt poate cele mai proaste videoclipuri pe care le-ai descoperit pe Youtube. Urmărește-le doar pentru amuzament, însă ține cont că te pot afecta emoțional.

Urmărește-ne pe

Cele mai proaste videoclipuri 'muzicale' de pe YouTube

Locul 5. Probabil nevasta lu’ Fernando – Ceva antișcoală și cu niște messenger

A fost greu să aleg candidatul român pentru topu’ ăsta, dar am descoperit-o, după îndelungi căutări, pe craiasa crăieselor. Cu toată repulsia sonoră pe care mi-a provocat-o, m-am încăpătânat să ascult chestia asta de mai multe ori, poate-poate reușesc să pricep ce-a vrut să zică poetul. Cred ca ori n-a vrut să zică nimic, ori era beat, ori nu era poet, ori poetu’ a fost flăcăul ăla cu motoru’ după căzătură.
Mihai Petre e încă în stare de șoc ! Trupa “Feedback“ i-a sucit mințile.

Locul 4. Jana lu’ Terri – Normal că m-a părăsit unu’

Dupa 2 hamburgeri, o ceafă de porc, 24 de sarmale, niște plachie și-o fasole bătută, fata lu’ Terri s-a trezit să se tragă în film. Duioșia mesajului, finețea artistică a clipului, naturalețea artistei, profesionalismul cadrelor...eu nu le-am găsit.
P.S. Și motocicleta și limuzina au putut fi reparate după filmări.

Locul 3. Zarzavagiu’ Turc – Sus ridichea

Cum stătea el la tarabă exersându-și mișcările lascive în fața legumelor, ce-i trece prin cap? Ia să bag un videoclip! Închiriază omu’ o barcă, ia ridichea din stand, bagă două individe în cadru să nu care cumva să creadă lumea că-i gay... și gata !...restu’ are în sânge. Singura explicație logică ar fi că videoclipul ăsta este un experiment într-un spital psihiatric.

Locul 2. Biciu’ Fermecat feat. Sora 13 – Odă lu’ „Chi Ki Chan”

Ce este foarte interesant este ca totul a costat 3 dolari: costume, make-up, clip, decor, toate astea un dolar, restul mergând la departamentul creație. Efectul hipnotic al clipului este dat de incertitudinea sexului personajului central...mișcările lascive din coapsele durlii, fizionomia sensibilă și fizicul plăpând venind în contradicție cu cravata rebelă și ciocatele negre.
În forurile internaționale încă se dezbate în ce curent să fie inclusă această melodie.

Locul 1. Odin nu-i tata – Cică rock

Producătorii filmelor cu Chuck Norris și-au unit forțele și au scos această capodoperă. Pe scurt e vorba despre clasica „Răpire din serai”, transpusă în lumea unor tentative de vikingi...nu mergea cu arabi fiindcă muzica se vrea a fi rock. Nu știu voi, dar eu am răsuflat ușurat c-a reușit s-o salveze pe prințesă prin forță brută, subliniată artistic de colanții vișinii.

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CLIPUL ZILEI: Blink-182 – ”Up All Night” (Video)

Cei de la Blink-182 au lansat clipul pentru piesa ”Up All Night”, pe care îl puteți viziona mai jos. Acesta...

Închide