Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Tony Iommi a negat furios reunirea trupei Black Sabbath

Chitaristul Black Sabbath, Tony Iommi a negat cu înverşunare reunirea în formula iniţială a trupei pentru un nou turneu. În urmă cu câteva ore am anunţat, bazându-ne pe declaraţiile făcute... Continuare »
Tony Iommi- Black Sabbath

Tony Iommi- Black SabbathChitaristul Black Sabbath, Tony Iommi a negat cu înverşunare reunirea în formula iniţială a trupei pentru un nou turneu.

În urmă cu câteva ore am anunţat, bazându-ne pe declaraţiile făcute de Iommi pentru ziarul Birmingham Mail, cum că trupa s-a fi reunit în secret şi a început repetiţiile pentru un nou turneu: “Am început să lucrăm şi vom continua, lucrurile pe care le-am scris sunt foarte bune. Ne duc cu gândul din nou la origini...”, a fost declarația muzicianului.

Acum, chitaristul a negat furios şi a scris pe site-ul său oficial: "Sunt supărat pe jurnalistul de la Birmingham Mail în care am avut încredere, pentru că a selectat frânturi dintr-o conversaţie avută în iunie şi le-a publicat acum sub forma unei declaraţii făcute de mine ieri despre o posibilă reunire Black Sabbath."

El a adăugat: "Pe atunci sprijineam dezvoltarea "Home Of Metal" şi pur şi simplu s-a speculat momentul pentru a fi întrebaţi constant - Când vă reuniţi? Mulţumită internetului ştirea aceasta total eronată a făcut înconjurul lumii ca un fel de declaraţie oficială a mea. Sper că s-au bucurat de momentul lor de glorie pentru că altul nu vor mai primi pe baza numelui meu. În ceea ce-i priveşte pe vechii mei prieteni Ozzy, Geezer şi Bill, îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, ar fi trebuit să știu mai bine..."

Iommi, Butler şi Ward au cântat ultima dată împreună, alături de Ronnie James Dio în trupa Heaven and Hell, până anul trecut, când Dio a pierdut lupta cu cancerul.

Citește mai multe despre Black SabbathOzzy OsbourneTony Iommi
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CLIPUL ZILEI: Lady Gaga – ”You And I” (Video)

Lady Gaga a lansat pe online noul clip pentru single-ul ”You And I”, mai devreme cu două zile deoarece secvențe...

Închide