Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Spectacolul Samaia - The Georgian Legend s-a anulat!

Spectacolul „Samaia - The Georgian Legend” a fost anulat. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc la Sala Palatului din Bucureşti pe 16 octombrie 2011. Cei care şi-au cumpărat bilete... Continuare »
SAMAIA la Sala Palatului

SAMAIA la Sala PalatuluiSpectacolul „Samaia - The Georgian Legend” a fost anulat. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc la Sala Palatului din Bucureşti pe 16 octombrie 2011.

Cei care şi-au cumpărat bilete îşi pot recupera banii de la punctele de vânzare de la care le-au achiziţionat, sau și le pot preschimba cu bilete de aceeaşi valoare la spectacolul „Michael Flatley’s Lord Of The Dance” ce va avea loc pe 5 noiembrie 2011 la Sala Palatului.

Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului/biletelor, fără alte comisioane sau servicii şi doar pentru biletele intacte şi valide.

Schimbarea biletelor se poate face doar la reprezentanța BILETOO din cadrul magazinului Unirea.

Mai multe detalii privind recuperarea banilor sau schimbarea biletelor se pot afla şi la numărul 0758.388.388.

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beyonce va cânta prin satelit pentru Michael Jackson

Beyonce îi va aduce un omagiu lui Michael Jackson în cadrul concertului de pe 8 octombrie 2011 din Cardiff, Ţara...

Închide