Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Smokie inaugurează Cluj Arena alături de Scorpions

Trupa Smokie va concerta pe 9 octombrie 2011 în cadrul seriei de evenimente ce inaugurează Cluj Arena. Pe 8 octombrie 2011, vedeta serii va fi trupa Scorpions, care revine în... Continuare »
Smokie

Trupa Smokie va concerta pe 9 octombrie 2011 în cadrul seriei de evenimente ce inaugurează Cluj Arena.

Pe 8 octombrie 2011, vedeta serii va fi trupa Scorpions, care revine în România după ce pe 9 iunie 2011 a concertat la București! Vezi cum a fost concertul din Capitală!

Smokie

Informaţia a venit de la Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, care a declarat într-o conferinţă de presă: "Confirm că vine Scorpions. Am avut mare noroc că am prins o variantă bună, având în vedere că noi nu vrem să cheltuim niciun ban, toate cheltuielile legate de acest concert le va suporta firma Fun Time din Bucureşti, cea care a adus în România şi trupa Metallica. Cele mai ieftine bilete vor putea fi achiziţionate la preţul de 50 de lei."

"În 9 octombrie, trupa vedetă va fi Smokie,  formaţie care a fost celebră în anii '80. Preţul biletelor va pleca de la 30 de lei", a mai adăugat Tișe.

Smokie este o trupă britanică de rock, fondată în 1964, care a cunoscut succesul în 1975 graţie celui de-al doilea album al său Changing All the Time.

Stadionul Cluj este construit la standarde UEFA şi FIFA şi are o capacitate de peste 30.000 de locuri. Costurile sale de construcție ating suma de 35 de milioane de euro, la care se adaugă cei 800.000 de euro, ce reprezintă valoarea totală a lucrărilor de amenajare a zonei adiacente. Arena va fi complet terminată pe 30 septembrie 2011.

Smokie - Living Next Door To Alice

Citește mai multe despre SmokieThe Scorpions
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tuborg Green Fest Peninsula 2011 - program

Tuborg Green Fest Peninsula 2011 se va desfăşura în perioada 25–28 august în apropierea Complexului Weekend din Târgu Mureş. Pentru...

Închide