Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Smokie inaugurează Cluj Arena alături de Scorpions

Smokie

Trupa Smokie va concerta pe 9 octombrie 2011 în cadrul seriei de evenimente ce inaugurează Cluj Arena.

Pe 8 octombrie 2011, vedeta serii va fi trupa Scorpions, care revine în România după ce pe 9 iunie 2011 a concertat la București! Vezi cum a fost concertul din Capitală!

Smokie

Informaţia a venit de la Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, care a declarat într-o conferinţă de presă: "Confirm că vine Scorpions. Am avut mare noroc că am prins o variantă bună, având în vedere că noi nu vrem să cheltuim niciun ban, toate cheltuielile legate de acest concert le va suporta firma Fun Time din Bucureşti, cea care a adus în România şi trupa Metallica. Cele mai ieftine bilete vor putea fi achiziţionate la preţul de 50 de lei."

"În 9 octombrie, trupa vedetă va fi Smokie,  formaţie care a fost celebră în anii '80. Preţul biletelor va pleca de la 30 de lei", a mai adăugat Tișe.

Smokie este o trupă britanică de rock, fondată în 1964, care a cunoscut succesul în 1975 graţie celui de-al doilea album al său Changing All the Time.

Stadionul Cluj este construit la standarde UEFA şi FIFA şi are o capacitate de peste 30.000 de locuri. Costurile sale de construcție ating suma de 35 de milioane de euro, la care se adaugă cei 800.000 de euro, ce reprezintă valoarea totală a lucrărilor de amenajare a zonei adiacente. Arena va fi complet terminată pe 30 septembrie 2011.

Smokie - Living Next Door To Alice

Citește mai multe despre SmokieThe Scorpions
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tuborg Green Fest Peninsula 2011 - program

Tuborg Green Fest Peninsula 2011 se va desfăşura în perioada 25–28 august în apropierea Complexului Weekend din Târgu Mureş. Pentru...

Închide