Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Smokie inaugurează Cluj Arena alături de Scorpions

Publicat

pe

Smokie
Smokie

Trupa Smokie va concerta pe 9 octombrie 2011 în cadrul seriei de evenimente ce inaugurează Cluj Arena.

Pe 8 octombrie 2011, vedeta serii va fi trupa Scorpions, care revine în România după ce pe 9 iunie 2011 a concertat la București! Vezi cum a fost concertul din Capitală!

Smokie

Informaţia a venit de la Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, care a declarat într-o conferinţă de presă: "Confirm că vine Scorpions. Am avut mare noroc că am prins o variantă bună, având în vedere că noi nu vrem să cheltuim niciun ban, toate cheltuielile legate de acest concert le va suporta firma Fun Time din Bucureşti, cea care a adus în România şi trupa Metallica. Cele mai ieftine bilete vor putea fi achiziţionate la preţul de 50 de lei."

"În 9 octombrie, trupa vedetă va fi Smokie,  formaţie care a fost celebră în anii '80. Preţul biletelor va pleca de la 30 de lei", a mai adăugat Tișe.

Smokie este o trupă britanică de rock, fondată în 1964, care a cunoscut succesul în 1975 graţie celui de-al doilea album al său Changing All the Time.

Stadionul Cluj este construit la standarde UEFA şi FIFA şi are o capacitate de peste 30.000 de locuri. Costurile sale de construcție ating suma de 35 de milioane de euro, la care se adaugă cei 800.000 de euro, ce reprezintă valoarea totală a lucrărilor de amenajare a zonei adiacente. Arena va fi complet terminată pe 30 septembrie 2011.

Smokie - Living Next Door To Alice

Trending