Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Slash continuă să lucreze la noul album solo

Se pare că Slash are foarte multă energie și creativitate pe care nu vrea să o irosească. Tocmai ce a încheiat un turneu European și intră în studioul de înregistrări... Continuare »
Slash

Se pare că Slash are foarte multă energie și creativitate pe care nu vrea să o irosească. Tocmai ce a încheiat un turneu European și intră în studioul de înregistrări pentru a lucra la cel de-al doilea album solo.

Slash

În luna iunie, chitaristul a început o primă sesiune de lucru alături de bateristul Brent Fitz și basistul Todd Kerns, iar acum pe pagina sa de Twitter a postat un mesaj în care spune că a început ce-a dea doua sesiune.

În cadrul turneului pe care tocmai l-a încheiat, Slash a concertat în Stoke-on-Trent din Marea Britanie, locul în care s-a născut și crescut până la vârsta de 5 ani. Spectacolul a fost filmat pentru a lansa în toamnă un nou DVD Live.

 

Citește mai multe despre Slash
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ultima piesă înregistrată de Amy Winehouse va fi lansată în toamnă

Ultima piesă înregistrată de Amy Winehouse va fi lansată de Casa de Discuri Columbia pe data de 20 septembrie. Cântecul...

Închide