Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Ryan Adams a publicat noua piesă ”Lucky Now” (Audio)

Ryan Adams a postat pe internet prima piesă extrasă de pe viitorul material discografic. Aceasta se intitulează ”Lucky Now”, iar mai jos o puteți asculta. Noul album al artistului, ”Ashes... Continuare »
Ryan Adams

Ryan Adams a postat pe internet prima piesă extrasă de pe viitorul material discografic. Aceasta se intitulează ”Lucky Now”, iar mai jos o puteți asculta.

Ryan Adams - Lucky Now

Noul album al artistului, ”Ashes & Fire” este al 13-lea la număr și va avea lansarea pe data de 10 octombrie. Este pentru prima dată când Ryan Adams lucrează cu producătorul Glyn Johns, cunoscut pentru colaborările sale cu The Who, The Rolling Stones și The Beatles.

Discul include și o serie de invitați speciali, precum Tom Petty, Norah Jones și Benmont Tench.

Ryan Adams

Ryan Adams este un muzician și pictor american, cunoscut atât pentru cariera solo, cât și pentru colaborările sale cu Weezer, The Counting Crows, Norah Jones, The Finger, Elton John etc. De asemenea, Adams este unul dintre membrii fondatori ai grupului The Cardinals, de care s-a despărțit în anul 2009.

Citește mai multe despre Norah JonesRyan AdamsThe BeatlesThe Rolling StonesThe Who
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vezi noul clip Transit (Video)

Trupa americană de pop-punk, Transit a lansat un nou videoclip pentru piesa ”Long Lost Friends”, pe care îl puteți viziona...

Închide