Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Ronnie Wood va avea propriul show pe TV

Ronnie Wood la Absolute Radio

Ronnie Wood la Absolute Radio

Ronnie Wood, de la Rolling Stones va fi gazda unei noi emisiuni de televiziune, intitulată simpul ”The Ronnie Wood Show”.

Astfel, artistul trece de la radio la televiziune, începând de vineri, 5 august, pe canalul Sky Arts.

Ronnie Wood la Absolute Radio

Ronnie Wood la Absolute Radio

Emisiunea pe care Wood a avut-o la Absolute Radio a fost extrem de apreciată și de premiată, ceea ce face ca lumea să aibă mari așteptări de la noul show realizat de artist.

”M-am simțit atât de bine să fac show-ul la radio și am avut mult succes cu el. Acum emisiunea se va transpune pe TV iar audiența va avea șansa să vadă ceea ce se întâmplă ”în spatele scenei””, declară Ronnie Wood.

 

Citește mai multe despre Ronnie WoodThe Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ian Brown cântă la București

Ian Brown va aduce pentru publicul român o demonstraţie de brit-rock autentic pe 10 septembrie 2011 la Arenele Romane din...

Închide