Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Robbie Williams părăsește Take That?

Robbie Williams a declarat că ego-ul este cel care-l va face să părăsească Take That pentru a doua oară. Conform The Sun, cântăreţul a recunoscut că ar vrea să-şi reînceapă... Continuare »
Robbie Williams

Robbie Williams

Robbie Williams a declarat că ego-ul este cel care-l va face să părăsească Take That pentru a doua oară.

Conform The Sun, cântăreţul a recunoscut că ar vrea să-şi reînceapă cariera solo, acum că turneul "Progress" pe care l-a susţinut alături de Take That s-a încheiat.

Robbie Williams

El a declarat: "Concertele au fost uimitoare, cea mai bună perioadă din cariera mea împreună cu trupa. Alături de cineva e mult mai bine decât de unul singur, apoi intervine ego-ul care vrea, simte și are nevoie de o grămadă de alte lucruri. Şi începi pregătirea turneului tău...şi toţi ceilalţi dispar pentru un timp...trebuie făcut aşa, e mult prea distractiv. "

Luna trecută, artistul a recunoscut că ar pleca din nou într-un turneu solo. El a postat pe blogul său: "Va fi un turneu solo, însă nu ştiu încă sigur pe unde voi ajunge."

Ultimul album pe care Robbie l-a lansat a fost "In and Out of Consciousness: Greatest Hits 1990-2010".

Citește mai multe despre Robbie WilliamsTake That
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry l-a egalat pe Michael Jackson

Katy Perry a egalat unul dintre recordurile deţinute de Michael Jackson încă din anii '80. Prima dată după aprope 20...

Închide