Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Robbie Williams părăsește Take That?

Robbie Williams a declarat că ego-ul este cel care-l va face să părăsească Take That pentru a doua oară. Conform The Sun, cântăreţul a recunoscut că ar vrea să-şi reînceapă... Continuare »
Robbie Williams

Robbie Williams

Robbie Williams a declarat că ego-ul este cel care-l va face să părăsească Take That pentru a doua oară.

Conform The Sun, cântăreţul a recunoscut că ar vrea să-şi reînceapă cariera solo, acum că turneul "Progress" pe care l-a susţinut alături de Take That s-a încheiat.

Robbie Williams

El a declarat: "Concertele au fost uimitoare, cea mai bună perioadă din cariera mea împreună cu trupa. Alături de cineva e mult mai bine decât de unul singur, apoi intervine ego-ul care vrea, simte și are nevoie de o grămadă de alte lucruri. Şi începi pregătirea turneului tău...şi toţi ceilalţi dispar pentru un timp...trebuie făcut aşa, e mult prea distractiv. "

Luna trecută, artistul a recunoscut că ar pleca din nou într-un turneu solo. El a postat pe blogul său: "Va fi un turneu solo, însă nu ştiu încă sigur pe unde voi ajunge."

Ultimul album pe care Robbie l-a lansat a fost "In and Out of Consciousness: Greatest Hits 1990-2010".

Citește mai multe despre Robbie WilliamsTake That
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry l-a egalat pe Michael Jackson

Katy Perry a egalat unul dintre recordurile deţinute de Michael Jackson încă din anii '80. Prima dată după aprope 20...

Închide