Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Reminder: Concert tribut Amy Winehouse!

Astăzi, Piaţa George Enescu din Capitală (lângă Ateneu) va găzdui începând cu ora 20.00 concertul tribut în memoria cântăreţei Amy Winehouse. Evenimentul este organizat de Events și vine la exact... Continuare »
Amy Winehouse- in memoriam

Amy Winehouse- in memoriamAstăzi, Piaţa George Enescu din Capitală (lângă Ateneu) va găzdui începând cu ora 20.00 concertul tribut în memoria cântăreţei Amy Winehouse.

Evenimentul este organizat de Events și vine la exact o lună de la moartea britanicei, cel mai probabil în urma unei supradoze.

Nico, Paul Seling, Rona Hartner şi Maria Radu vor susţine recitaluri în cadrul spectacolului "În amintirea unei dive - Amy Winehouse".

Show-ul va fi urmat de la ora 21.30 de proiecţia concertului "I Told You I Was Trouble: Amy Winehouse Live From London (2007) ". Intrarea este liberă.

Citește mai multe despre Amy WinehousePaula Seling
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lulu, album nou de la Metallica și Lou Reed

Metallica şi Lou Reed au dezvăluit numele albumului la care au lucrat în ultimul an. Discul se va numi "Lulu"...

Închide