Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Red Hot Chili Peppers- The Adventures of Rain Dance Maggie (filmări videoclip)

Trupa Red Hot Chili Peppers a filmat videoclipul piesei The Adventures of Rain Dance Maggie, primul single extras de pe mult-aşteptatul album I'm With You. Ştirea a venit pe twitter... Continuare »

Trupa Red Hot Chili Peppers a filmat videoclipul piesei The Adventures of Rain Dance Maggie, primul single extras de pe mult-aşteptatul album I'm With You.

Ştirea a venit pe twitter de la Flea chiar înainte să plece la filmare: "Filmăm pentru Raindance Maggie pe plaja Venice la 6.30! Veniţi acolo! Rock pe acoperiş!"

Câţiva curioşi s-au deplasat la faţa locului şi au încărcat pe youtube secvenţele următoare:

Prea multe lucruri despre conceptul clipului nu înţelegem, însă așteptăm cu nerăbdare rezultatul final. În urmă cu ceva vreme americanii au anunţat că acest clip va fi regizat de tânăra artistă hip-hop Kreayshawn în vârstă de 21 de ani.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slash continuă să lucreze la noul album solo

Se pare că Slash are foarte multă energie și creativitate pe care nu vrea să o irosească. Tocmai ce a...

Închide