Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Red Hot Chili Peppers- The Adventures of Rain Dance Maggie (filmări videoclip)

Trupa Red Hot Chili Peppers a filmat videoclipul piesei The Adventures of Rain Dance Maggie, primul single extras de pe mult-aşteptatul album I'm With You. Ştirea a venit pe twitter... Continuare »

Trupa Red Hot Chili Peppers a filmat videoclipul piesei The Adventures of Rain Dance Maggie, primul single extras de pe mult-aşteptatul album I'm With You.

Ştirea a venit pe twitter de la Flea chiar înainte să plece la filmare: "Filmăm pentru Raindance Maggie pe plaja Venice la 6.30! Veniţi acolo! Rock pe acoperiş!"

Câţiva curioşi s-au deplasat la faţa locului şi au încărcat pe youtube secvenţele următoare:

Prea multe lucruri despre conceptul clipului nu înţelegem, însă așteptăm cu nerăbdare rezultatul final. În urmă cu ceva vreme americanii au anunţat că acest clip va fi regizat de tânăra artistă hip-hop Kreayshawn în vârstă de 21 de ani.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slash continuă să lucreze la noul album solo

Se pare că Slash are foarte multă energie și creativitate pe care nu vrea să o irosească. Tocmai ce a...

Închide