Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Red Hot Chili Peppers, live în cinema la București

Cei de la Red Hot Chili Peppers vor aduce noul album într-o serie de cinematografe din întreaga lume, printre care şi în The Light Cinema din Bucureşti. Americanii vot susţine... Continuare »
Red Hot Chili Peppers

Cei de la Red Hot Chili Peppers vor aduce noul album într-o serie de cinematografe din întreaga lume, printre care şi în The Light Cinema din Bucureşti.

Americanii vot susţine un concert în care vor interpreta piesele de pe albumul I'm With You precum şi hiturile lor mai vechi.

Concertul va fi difuzat simultan în 33 de ţări pe data de 30 august 2011, ziua în care discul va avea lansarea oficială.

Până la lansarea materialului puteți asculta ”The Adventures Of Rain Dance Maggie”, primul single extras de pe noul disc și puteți face planuri pentru participarea la un concert live, întrucât formația are programat în această toamnă un turneu în Europa.

Lista cinematografelor unde se difuzează concertul poate fi consultată AICI, iar clipul de prezentare poate fi urmărit mai jos:

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Informații complete The Mission Dance Weekend 2011

Organizatorii evenimentului The Mission Dance Weekend sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru un week-end întreg de muzică...

Închide