Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Red Hot Chili Peppers, live în cinema la București

Cei de la Red Hot Chili Peppers vor aduce noul album într-o serie de cinematografe din întreaga lume, printre care şi în The Light Cinema din Bucureşti. Americanii vot susţine... Continuare »
Red Hot Chili Peppers

Cei de la Red Hot Chili Peppers vor aduce noul album într-o serie de cinematografe din întreaga lume, printre care şi în The Light Cinema din Bucureşti.

Americanii vot susţine un concert în care vor interpreta piesele de pe albumul I'm With You precum şi hiturile lor mai vechi.

Concertul va fi difuzat simultan în 33 de ţări pe data de 30 august 2011, ziua în care discul va avea lansarea oficială.

Până la lansarea materialului puteți asculta ”The Adventures Of Rain Dance Maggie”, primul single extras de pe noul disc și puteți face planuri pentru participarea la un concert live, întrucât formația are programat în această toamnă un turneu în Europa.

Lista cinematografelor unde se difuzează concertul poate fi consultată AICI, iar clipul de prezentare poate fi urmărit mai jos:

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Informații complete The Mission Dance Weekend 2011

Organizatorii evenimentului The Mission Dance Weekend sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru un week-end întreg de muzică...

Închide