Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Red Hot Chili Peppers, două noi piese de pe I'm With You (audio)

Cei de la Red Hot Chili Peppers au cântat două noi piese de pe albumul I'm With You, week-endul trecut la Festivalul Summer Sonic din Japonia, primul lor concert pe... Continuare »

Cei de la Red Hot Chili Peppers au cântat două noi piese de pe albumul I'm With You, week-endul trecut la Festivalul Summer Sonic din Japonia, primul lor concert pe anul 2011.

Pe lângă "The Adventures Of Rain Dance Maggie", trupa a mai dezvăluit şi melodiile "Factory Of Faith" şi "Ethiopia", incluse pe materialul ce urmează să apară pe piaţă pe 30 august 2011.

Până la turneul mondial pe care-l vor începe pe 11 septembrie 2011, cu opriri în Europa în octombrie şi decembrie, formaţia va mai cânta și la Festivalul Rock in Rio din Brazilia pe 24 septembrie.

Detalii despre noile piese nu se cunosc încă, însă până la lansarea oficială putem asculta înregistrările live din concert.

Red Hot Chili Peppers - Factory of Faith

Red Hot Chili Peppers - Ethiopia

https://www.infomusic.ro/2011/07/red-hot-chili-peppers-pleaca-cu-im-with-you-in-turneu/

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CLIPUL ZILEI:SuperHeavy - Miracle Worker (videoclip)

SuperHeavy, grupul format din Mick Jagger, Joss Stone, AR Rahman, Damian Marley și Dave Stewart au lansat videoclipul piesei Miracle...

Închide