Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Războiul dintre frații Gallagher nu s-a încheiat!

Publicat

pe

Liam & Noel Gallagher
Liam & Noel Gallagher

În ciuda faptului că săptămâna trecută publicația The Sun a scris că Liam Gallagher a renunțat la procesul împotriva lui Noel Gallagher, după ce acesta și-a cerut scuze în cadrul unei conferințe online cu fanii, se pare că situația nu este atât de simplă.

Astfel, zilele trecute, Liam a declarat pentru BBC Radio 1 Newsbeat că ”războiul” nu s-a încheiat.

Noel & Liam Gallagher

”Mai sunt câteva lucruri care trebuie clarificate. Nu am vrut să se intâmple așa ceva. Nu te simți bine să-ți dai în judecată familia, dar așa cum am mai spus, a zis minciuni despre mine pentru a-mi păta imaginea în ochii colegilor săi și a jurnaliștilor...Dacă își ascultă avocații și face ceea ce trebuie, atunci se va încheia definitiv conflictul.”, precizează Liam.

În urmă cu două săptămâni, Liam a declarat că l-a dat în judecată pe Noel deoarece ”dezvăluirile” oferite de acesta la începutul lunii iulie în Londra, sunt false. Noel a precizat într-o conferință de presă că prestația formației Oasis de la V Festival din 2009 a fost anulată din cauza faptului că Liam era mahmur și că unul dintre motivele pentru care Oasis s-a destrămat a fost disputa aprinsă din cauză că Liam vroia să impună promovarea firmei sale de haine, Pretty Green, în cadrul turneului Oasis.

Săptămâna trecută, Noel a susținut o conferință online pe webchat cu fanii săi, în cadrul căreia și-a cerut scuze.

Liam & Noel Gallagher

”Din nefericire există un sâmbure de adevăr în ceea ce am spus. Dar să știți că este o realitate că a fost diagnosticat cu laringită și este o realitate că are însemnările doctorului care să confirme acest lucru. Însă, aș vrea să spun, că totuși, dacă el este ofensat de opiniile mele legate de astfel de subiecte, atunci să știți că îmi cer iertare, dar totul devine foarte stupid și scapă un pic de sub control și nu este prea bine.”, a declarat Noel.

Trending