Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Nico, recital la concertul tribut Amy Winehouse

Nico se alătura Paulei Seling, Ronei Hartner şi Mariei Radu, în cadrul tributului ÎN AMINTIREA UNEI DIVE - AMY WINEHOUSE. Evenimentul va avea loc pe 23 august 2011, la exact... Continuare »
Afis Tribut AMY WINEHOUSE

Afis Tribut AMY WINEHOUSENico se alătura Paulei Seling, Ronei Hartner şi Mariei Radu, în cadrul tributului ÎN AMINTIREA UNEI DIVE - AMY WINEHOUSE.

Evenimentul va avea loc pe 23 august 2011, la exact o lună de la trecerea în nefiinţă a britanicei, în Piaţa George Enescu din Capitală.

Spectacolul lor va începe de la ora 20.00, şi va fi urmat, de la ora 21.30, de proiecţia concertului „I Told You I Was Trouble: Amy Winehouse Live From London (2007)”. Intrarea este liberă.

Nico: „Amy Winehouse a fost un punct de plecare pentru mine şi trupa mea. În primul rînd pentru că a putut să îmbine mai multe stiluri muzicale: pop, soul, jazz... Cred că sunt foarte mulţi artişti care s-au inspirat din muzica ei: Duffy, Gabriela Cilmi, Pixie Lott... au iubit muzica ei şi-au vrut să ia ceva din ea. De altfel, nu cred să existe o persoană care să nu iubească muzica ei, lăsînd la o parte ce-a făcut în viaţă... chiar nu interesează pe nimeni... Poate şi datorită lucrurilor pe care le-a experimentat, stărilor pe care le-a avut, a putut să creeze această muzică. Piesele ei nu sunt deloc uşoare, le-am ascultat, sunt foarte grele.”

Evenimentul este organizat de Events, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi Universal Music România.

Citește mai multe despre Amy Winehouse
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kasabian şi LL Cool J, piesă nouă (audio)

Kasabian a urcat online remix-ul piesei, "Days Are Forgotten", realizat în colaborare cu rapper-ul LL Cool J. Piesa va fi...

Închide