Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Nico, recital la concertul tribut Amy Winehouse

Publicat

pe

Afis Tribut AMY WINEHOUSE
Afis Tribut AMY WINEHOUSE

Afis Tribut AMY WINEHOUSENico se alătura Paulei Seling, Ronei Hartner şi Mariei Radu, în cadrul tributului ÎN AMINTIREA UNEI DIVE - AMY WINEHOUSE.

Evenimentul va avea loc pe 23 august 2011, la exact o lună de la trecerea în nefiinţă a britanicei, în Piaţa George Enescu din Capitală.

Spectacolul lor va începe de la ora 20.00, şi va fi urmat, de la ora 21.30, de proiecţia concertului „I Told You I Was Trouble: Amy Winehouse Live From London (2007)”. Intrarea este liberă.

Nico: „Amy Winehouse a fost un punct de plecare pentru mine şi trupa mea. În primul rînd pentru că a putut să îmbine mai multe stiluri muzicale: pop, soul, jazz... Cred că sunt foarte mulţi artişti care s-au inspirat din muzica ei: Duffy, Gabriela Cilmi, Pixie Lott... au iubit muzica ei şi-au vrut să ia ceva din ea. De altfel, nu cred să existe o persoană care să nu iubească muzica ei, lăsînd la o parte ce-a făcut în viaţă... chiar nu interesează pe nimeni... Poate şi datorită lucrurilor pe care le-a experimentat, stărilor pe care le-a avut, a putut să creeze această muzică. Piesele ei nu sunt deloc uşoare, le-am ascultat, sunt foarte grele.”

Evenimentul este organizat de Events, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi Universal Music România.

Trending