Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Natascha Bessez- Mr Saxobeat (Alexandra Stan), cover în spaniolă!

Mr Saxobeat, piesa ce i-a adus celebritatea Alexandrei Stan în Europa şi America, beneficiază de un cover în limba spaniolă, interpretat de Natascha Bessez. "Iubesc acest cântec. Mă face să-mi... Continuare »

Mr Saxobeat, piesa ce i-a adus celebritatea Alexandrei Stan în Europa şi America, beneficiază de un cover în limba spaniolă, interpretat de Natascha Bessez.

"Iubesc acest cântec. Mă face să-mi doresc să dansez toată noaptea, aşa că am decis să înregistrez un cover în spaniolă, pe beaturi salsa", a spus Natascha Bessez.

Varianta în spaniolă a încântat-o pe româncă şi a îndemnat-o să-i mulţumească Nataschei tot pe Twitter: "Îmi place versiunea ta în spaniolă a piesei Mr Saxobeat :) Pupici".

Hai să vedem și noi ce-a ieșit...Natascha Bessez - Mr Saxobeat (cover spaniolă)

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cuantune- This Time, piesă nouă (audio)

Cuantune a revenit cu piesa "This Time", o melodie lejeră, de vară, ce poate cu ușurință să apăra în playlistul...

Închide