Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

MTV Video Music Awards introduce o nouă categorie – vezi nominalizările! (Video)

Publicat

pe

VMA
VMA

Organizatorii Premiilor MTV Video Music Awards au introdus o nouă categorie, începând cu ediția de anul acesta, ce se intitulează ”Cel mai bun videoclip cu mesaj”.

Potrivit comunicatului de presă, această nouă categorie vrea să recompenseze legătura puternică dintre muzică și acțiunile sociale și artiștii care prin clipurile lor încearcă să transmită un mesaj pozitiv și să aducă în atenția publicului probleme sociale de care se lovesc  în special tinerii.

VMA

Nominalizările la această nouă categorie sunt:

Rise Against - Make It Stop (September's Children) Amintește tinerilor de un eveniment tragic care a dus la o sinucidere în masă a unor adolescenți din cauza discriminărilor suferite în liceu și transmite următorul mesaj – ”Viața devine din ce în ce mai frumoasă”.

Eminem & Rihanna – Love The Way You LieCei doi artiști ating un subiect de multe ori tabu, despre care tinerilor le este rușine să vorbească, dar care îi afectează pe tot restul vieții - și anume violența domestică.

Katy Perry – FireworkÎncearcă să determine tinerii să nu uite că în adâncul sufletului se ascunde frumusețe și originalitate care trebuie să iasă la suprafață și să strălucească.

Lady Gaga – Born This WayArtista vrea ca lumea să scape de prejudecăți sau complexe și fiecare să-și accepte propria persoană și să fie mândru de ceea ce este.

P!nk – F---in' PerfectPrin piesa sa, P!ink amintește că uneori este foarte bine să-ți descarci sufletul de toate frustrările care s-au adunat de-alungul timpului și să nu te condamni atât de aspru pentru greșelile făcute.

Taylor Swift – Mean Transmite un mesaj foarte clar – Răutatea nu poate aduce nimic bun.

Puteți vota pentru clipul preferat până pe data de 16 august pe site-ul - http://www.fmqb.com/goout.asp?u=http://www.mtv.com/ontv/vma/2011/best-video-with-a-message/

 

Comentează

Muzică și film

Lady Gaga și Joaquin Phoenix cântă și dansează în primul trailer pentru "Joker: Folie à Deux"

Mult așteptatul film "Joker: Folie à Deux" a primit un trailer oficial ce oferă indicii despre povestea de...hmm...dragoste dintre protagonist și Harley Quinn. Pelicula va ajunge în cinematografe pe 4 octombrie 2024. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Joker: Folie à Deux"
Trailer "Joker: Folie à Deux" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Joaquin Phoenix revine ca Arthur Fleck aka Joker în noul film regizat tot de Todd Phillips. De data aceasta, protagonistul nu mai este singur, ci își cunoaște sufletul pereche și partenerul în crime - Harley Quinn, interpretată de Lady Gaga.

Trailerul începe cu Arkham Asylum, locul unde Joker a fost închis la sfârșitul primului film. Existența sa searbădă din spatele ușilor închise va căpăta un sens odată cu o întâlnire întâmplătoare pe holurile instituției. Lui Arthur îi atrage atenția o pacientă, nimeni alta decât Harley Quinn. Se îndrăgostesc nebunește unul de celălalt și plănuiesc să evadeze și să simtă din nou gustul libertății.

Planul lor pare să funcționeze pentru că ajung să cânte și danseze pe străzile din Gotham City. Trailerul se termină cu Harley la Arkham Asylum în timp ce desenează un zâmbet cu ruj roșu pe peretele de sticlă dintre ea și Joker, spunând: "Vreau să văd adevăratul tu".

"Joker: Folie à Deux" este un film în care muzica va juca un rol extrem de important. Ar promite cel puțin 15 piese pe toată durata lui de rulare, inclusiv un cover după "That's Entertainment" - Judy Garland. Pe fundalul trailerului se aude piesa "What the World Needs Now Is Love".

"Joker 2" va debuta pe marele ecran pe 4 octombrie 2024, la exact cinci ani de la primul film. Producția originală a costat 62,5 milioane de dolari, un buget neobișnuit de conservator pentru o adaptare de benzi desenate. Având în vedere succesul de la box-office, "Folie à Deux" a primit un buget mult mai substanțial - 200 de milioane de dolari.

TRAILER "Joker: Folie à Deux":

Citește în continuare

Muzică și film

Filmul-concert "Taylor Swift: The Eras Tour" a doborât un record pe Disney +

Taylor Swift a stabilit un nou record pe platforma Disney + odată cu lansarea filmului său muzical "Eras Tour". Lungmetrajul a fost filmat în timpul mai multor concerte din Los Angeles, din perioada 3-5 august 2023.

Publicat

pe

Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour"
Taylor Swift în filmul-concert "The Eras Tour" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

"Taylor Swift: The Eras Tour (Versiunea lui Taylor)" a avut 4,6 milioane de vizionări pe Disney+ în primele trei zile de la lansare. Astfel, a devenit cel mai de succes film muzical din istoria platformei de streaming. Chiar și cei care nu au avut răbdare să vadă filmul până la capăt au contribuit la succesul acestuia. "The Eras Tour" a adunat un total de 16,2 milioane de ore vizualizate.

"Taylor Swift: The Eras Tour" a debutat pe Disney+ la nivel mondial pe 14 martie. Pelicula include cinci cântece bonus: "Cardigan", plus patru variante acustice: "Death by a Thousand Cuts", "Maroon", "You Are in Love" și "I Can See You".

Disney a plătit peste 75 de milioane de dolari pentru drepturile de streaming la nivel mondial pentru filmul "The Eras Tour", produs de compania lui Taylor Swift.

La lansarea în cinematografe, "Taylor Swift: The Eras Tour" a generat 261,7 milioane de dolari la box office-ul global după debutul său din 13 octombrie, devenind cel mai de succes film-concert de până acum. Pe 13 decembrie, de ziua de naștere a artistei, filmul a fost lansat digital prin Universal Pictures, într-o variantă ce cuprinde trei melodii bonus care nu au fost auzite în cinematografe - "Wildest Dreams", "The Archer" și "Long Live" - care sunt și ele în versiunea de pe Disney+.

Citește în continuare

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending