Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

MTV Video Music Awards introduce o nouă categorie – vezi nominalizările! (Video)

Organizatorii Premiilor MTV Video Music Awards au introdus o nouă categorie, începând cu ediția de anul acesta, ce se intitulează ”Cel mai bun videoclip cu mesaj”. Potrivit comunicatului de presă,... Continuare »
VMA

Organizatorii Premiilor MTV Video Music Awards au introdus o nouă categorie, începând cu ediția de anul acesta, ce se intitulează ”Cel mai bun videoclip cu mesaj”.

Potrivit comunicatului de presă, această nouă categorie vrea să recompenseze legătura puternică dintre muzică și acțiunile sociale și artiștii care prin clipurile lor încearcă să transmită un mesaj pozitiv și să aducă în atenția publicului probleme sociale de care se lovesc  în special tinerii.

VMA

Nominalizările la această nouă categorie sunt:

Rise Against - Make It Stop (September's Children) Amintește tinerilor de un eveniment tragic care a dus la o sinucidere în masă a unor adolescenți din cauza discriminărilor suferite în liceu și transmite următorul mesaj – ”Viața devine din ce în ce mai frumoasă”.

Eminem & Rihanna – Love The Way You LieCei doi artiști ating un subiect de multe ori tabu, despre care tinerilor le este rușine să vorbească, dar care îi afectează pe tot restul vieții - și anume violența domestică.

Katy Perry – FireworkÎncearcă să determine tinerii să nu uite că în adâncul sufletului se ascunde frumusețe și originalitate care trebuie să iasă la suprafață și să strălucească.

Lady Gaga – Born This WayArtista vrea ca lumea să scape de prejudecăți sau complexe și fiecare să-și accepte propria persoană și să fie mândru de ceea ce este.

P!nk – F---in' PerfectPrin piesa sa, P!ink amintește că uneori este foarte bine să-ți descarci sufletul de toate frustrările care s-au adunat de-alungul timpului și să nu te condamni atât de aspru pentru greșelile făcute.

Taylor Swift – Mean Transmite un mesaj foarte clar – Răutatea nu poate aduce nimic bun.

Puteți vota pentru clipul preferat până pe data de 16 august pe site-ul - http://www.fmqb.com/goout.asp?u=http://www.mtv.com/ontv/vma/2011/best-video-with-a-message/

 

Citește mai multe despre EminemKaty PerryLady GagaPinkRihannaTaylor Swift
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Morrison- I Won't Let You Go (videoclip)

James Morrison a lansat videoclipul piesei "I Won't Let You Go", cel mai nou single al său. Melodia este inclusă...

Închide