Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Liam Gallagher l-a dat în judecată pe Noel Gallagher!

Publicat

pe

Liam și Noel Gallagher
Liam și Noel Gallagher

Războiul dintre frații Gallagher a ajuns în justiție.

Liam a declarat că l-a dat în judecată pe Noel deoarece acesta a precizat într-o conferință de presă că prestația formației Oasis de V Festival din 2009 a fost anulată din cauza faptului că Liam era mahmur și că unul dintre motivele pentru care Oasis s-a destrămat a fost disputa aprinsă din cauză că Liam vroia să impună promovarea firmei sale de haine, Pretty Green, în cadrul turneului Oasis.

Noel și Liam Gallagher

Potrivit The Sun, Liam a declarat că ”dezvăluirile” oferite de Noel, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o la începutul lunii iulie în Londra, sunt false. Acesta a adăugat că are dovezi care demonstrează că în ambele cazuri Noel a mințit.

”Sunt obișnuit să fiu numit în multe feluri de Noel și eu am spus multe lucruri despre el în trecut. Dar ceea ce a făcut Noel de data aceasta întrece orice limită și mă face să pun la îndoială profesionalismul lui. Am încercat să rezolv această problemă într-un mod amiabil, dar singura opțiune care mi-a rămas este cea legală. Tot ce vreau este să-și ceară scuze.”, mărturisește Liam.

Liam și Noel Gallagher

Momentan Noel nu a făcut nicio declarație oficială legată de acest incident, dar acum cei doi vor fi obligați să ajungă la o înțelegere, fie că este în sala de judecată sau în afara ei.

 

Muzică nouă

Noel Gallagher prezintă prima piesă nouă din 2022, ironizată instant de fratele său Liam

Dacă unii sperau să vadă trupa Oasis reunită în 2022, ei bine speranţele le-au fost năruite chiar din prima zi a anului. Pe 1 ianuarie 2022 Noel Gallagher a postat online un demo de piesă nouă a trupei sale, care a primit imediat un comentariu ironic de la fratele său Liam Gallagher pe Twitter. Melodia se numeşte "Trying to Find a World That’s Been and Gone: Part 1" şi se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Noel Gallagher's High Flying Birds Trying to Find a World That's Been and Gone
Coperta single Noel Gallagher's High Flying Birds Trying to Find a World That's Been and Gone │ FOTO: Noel Gallagher

Deocamdată acest track este în faza demo şi va deveni un single de pe viitorul album al proiectului muzical Noel Gallagher's High Flying Birds. "Trying to Find a World That's Been and Gone: Part 1" este mai experimentală decât brit pop-ul şi brit rock-ul abordat de celălalt frate Gallagher. E şi o melodie ceva mai melancolică şi relaxată, cu un peisaj sonic amplu în spate, unul cinematografic aproape.

În buna tradiţie a disputei între fraţi, Liam Gallagher a comentat la postarea de pe Twitter cu această piesă numindu-şi fratele un "miliardar nefericit" şi recomandându-i să fie mai vesel. Între timp fostul solist Oasis va lansa al treilea album solo pe 27 mai 2021. LP-ul se va intitulat "C'mon You Know". Noel între timp se pregăteşte pentru a lansa al patrulea album alături de The High Flying Birds.

Noel a lansat un album "Greatest Hits" în 2021, dar ultimul său LP de studio cu piese noi a fost "Who Built the Moon" din 2017. Ce e drept a lansat 4 EP-uri de atunci. Fanii aşteaptă cu nerăbdare ceva nou şi se parcă discul este gata, fiind finalizată compoziţia şi demo-urile la mijloc de luna decembrie, iar acum Noel îl ascultă şi alege cele mai bune versiuni de melodii. Întregul proces de compoziţie şi creaţie va fi documentat cu un film, mai ales că tot procesul creativ s-a petrecut la legendarul studio Abbey Road. Pe fratele Gallagher mai cuminte îl vom vedea cântând live în cadrul galei comemorative pentru David Bowie, "A Bowie Celebration" pe 8 ianuarie 2022.

Liam Gallagher a lansat în 2020 single-ul "All You're Dreaming Of", cu un videoclip regizat de Anthony Byrne, omul din spatele seriei "Peaky Blinders". Muzicianul trebuia să cânte în România în 2019 la festivalul Fall In Love, dar şi-a anulat reprezentaţia în ultima clipă.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending