Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Liam Gallagher l-a dat în judecată pe Noel Gallagher!

Publicat

pe

Liam și Noel Gallagher
Liam și Noel Gallagher

Războiul dintre frații Gallagher a ajuns în justiție.

Liam a declarat că l-a dat în judecată pe Noel deoarece acesta a precizat într-o conferință de presă că prestația formației Oasis de V Festival din 2009 a fost anulată din cauza faptului că Liam era mahmur și că unul dintre motivele pentru care Oasis s-a destrămat a fost disputa aprinsă din cauză că Liam vroia să impună promovarea firmei sale de haine, Pretty Green, în cadrul turneului Oasis.

Noel și Liam Gallagher

Potrivit The Sun, Liam a declarat că ”dezvăluirile” oferite de Noel, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o la începutul lunii iulie în Londra, sunt false. Acesta a adăugat că are dovezi care demonstrează că în ambele cazuri Noel a mințit.

”Sunt obișnuit să fiu numit în multe feluri de Noel și eu am spus multe lucruri despre el în trecut. Dar ceea ce a făcut Noel de data aceasta întrece orice limită și mă face să pun la îndoială profesionalismul lui. Am încercat să rezolv această problemă într-un mod amiabil, dar singura opțiune care mi-a rămas este cea legală. Tot ce vreau este să-și ceară scuze.”, mărturisește Liam.

Liam și Noel Gallagher

Momentan Noel nu a făcut nicio declarație oficială legată de acest incident, dar acum cei doi vor fi obligați să ajungă la o înțelegere, fie că este în sala de judecată sau în afara ei.

 

Muzică nouă

Liam Gallagher a lansat piesa "C'mon You Know", imn rock experimental - AUDIO

Liam Gallagher îşi continuă lansările de single-uri în 2022 şi ne oferă piesa "C'mon You Know", cea care dă de altfel şi numele viitorului său album. Acesta va sosi pe 27 mai şi a primit deja un prim single la început de an.

Publicat

pe

Videoclip Liam Gallagher One Of Us
Videoclip Liam Gallagher One Of Us │ FOTO: Liam Gallagher

Fostul solist Oasis ne-a oferit în februarie 2022 piesa "Everything's Electric", după ce în 2021 a lansat piesa "All You're Dreaming Of", la al cărui clip a lucrat regizorul serialului "Peaky Blinders". Cat despre noul single, el poate fi descris doar ca o serie de crescendo-uri şi locuri comune din cultura britanică. Am auzit inclusiv "it's coming home again", posibilă aluzie fotbalistică, mai ales că se apropie o nouă Cupa Mondială şi Liam e tare pasionat de soccer.

Track-ul  "C'mon You Know" e în acelaşi timp britanic, dar are şi nişte acorduri şi instrumente ţipătoare în fundal ce duc cu gândul spre muzica americană. E un moment de rupere de ritm pe la minutul 3 când experienţa devine eterică, cerească, iar Liam Gallagher experimentează cu sample-uri şi sintetizatoare din total alt registru, mai progresiv, mai apropiat de ce produce fratele său Noel Gallagher în ultima vreme.

Marea surpriză e totuşi combinaţia de chitară şi percuţie care vine spre final şi aminteşte de ACEA melodie din filmul lui Guy Ritchie "Rockarolla". Avem un imn brit rock înălţător aici, care înglobează moştenirea muzicală a lui Liam într-un mod memorabil. Pentru a servi şi cireaşa de pe tort, muzicianul a integrat şi un cor dramatic spre final şi instrumente pe care le-am auzit pe ultimul album al lui David Bowie.

Pe viitorul album vom auzi şi nume mari colaborând cu Liam, precum Dave Grohl, care a cântat la tobe pe "Everything's Electric". Ultimul album solo al lui Liam a fost "As You Were", din 2017, care trebuia să fie promovat printr-un concert în România. Reprezentaţia era integrată în Fall In Love Festival 2019, doar că solistul şi-a anulat prezenţa în ultima clipă, citând nesiguranţa scenei de la Mogoşoaia.

Gallagher a oferit recent un tribut pentru viaţa şi muzica lui Taylor Hawkins, toboşarul Foo Fighters, care a încetat din viaţă cu doar câteva zile înainte de finalul lunii martie 2022.

Citește în continuare

Trending