Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Liam Gallagher l-a dat în judecată pe Noel Gallagher!

Publicat

pe

Liam și Noel Gallagher
Liam și Noel Gallagher

Războiul dintre frații Gallagher a ajuns în justiție.

Liam a declarat că l-a dat în judecată pe Noel deoarece acesta a precizat într-o conferință de presă că prestația formației Oasis de V Festival din 2009 a fost anulată din cauza faptului că Liam era mahmur și că unul dintre motivele pentru care Oasis s-a destrămat a fost disputa aprinsă din cauză că Liam vroia să impună promovarea firmei sale de haine, Pretty Green, în cadrul turneului Oasis.

Noel și Liam Gallagher

Potrivit The Sun, Liam a declarat că ”dezvăluirile” oferite de Noel, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o la începutul lunii iulie în Londra, sunt false. Acesta a adăugat că are dovezi care demonstrează că în ambele cazuri Noel a mințit.

”Sunt obișnuit să fiu numit în multe feluri de Noel și eu am spus multe lucruri despre el în trecut. Dar ceea ce a făcut Noel de data aceasta întrece orice limită și mă face să pun la îndoială profesionalismul lui. Am încercat să rezolv această problemă într-un mod amiabil, dar singura opțiune care mi-a rămas este cea legală. Tot ce vreau este să-și ceară scuze.”, mărturisește Liam.

Liam și Noel Gallagher

Momentan Noel nu a făcut nicio declarație oficială legată de acest incident, dar acum cei doi vor fi obligați să ajungă la o înțelegere, fie că este în sala de judecată sau în afara ei.

 

Trending