Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Foo Fighters – Hot Buns (Video necenzurat)

Cei de la Foo Fighters demonstrează încă odată că au simțul umorului. Trupa a realizat un promo pentru viitorul turneu din America de Nord, ce se intitulează ”Hot Buns” și... Continuare »
Foo Fighters - Hot Buns

Cei de la Foo Fighters demonstrează încă odată că au simțul umorului.

Foo Fighters - Hot Buns

Trupa a realizat un promo pentru viitorul turneu din America de Nord, ce se intitulează ”Hot Buns” și pe care vă invităm să-l vizionați:

Recent grupul a anunțat lansarea unui nou single pe data de 5 septembrie. Acesta se numește ”Arlandria”, iar mai jos puteți vedea o înregistrare cu trupa interpretând piesa în cadrul emisiunii Live on Letterman.

”Arlandria” reprezintă cel de-al treilea single extras de pe cel mai recent album,”Wasting Light”, lansat în luna aprilie.

Materialul discografic a fost înregistrat în totalitate în garajul lui Dave Grohl pe bandă analogică și a fost produs de Butch Vig”Wasting Light” s-a bucurat de un succes enorm, debutând pe prima poziție a topului Billboard 200 în prima săptămână de la apariția în Statele Unite.

Citește mai multe despre Foo Fighters
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă semnată Katie Melua! (Video)

Katie Melua a înregistrat o nouă piesa, intitulată ”Gold In Them Hills”. Artista a ales să realizeze un cover după...

Închide