Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Florence and the Machine a finalizat noul album (Video)

Cel de-al doilea album semnat Florence and the Machine este gata, iar producătorul Paul Epworth este extrem de încântat de rezultat. Acesta a postat pe pagina sa de Twitter un... Continuare »
Florence and the Machine

Cel de-al doilea album semnat Florence and the Machine este gata, iar producătorul Paul Epworth este extrem de încântat de rezultat.

Florence and the Machine

Acesta a postat pe pagina sa de Twitter un mesaj în care mărturisește că nu știe cum va putea casa de discuri și Florence Welch să aleagă doar 10-12 piese pentru disc, deoarece toate sunt excepționale, pline de energie și sensibilitate.

În urmă cu două luni, Florence and the Machine a lansat un nou videoclip pentru cover-ul ”Not Fade Away” a lui Buddy  Holly.

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primus revine după 11 ani single-ul ”Tragedy’s A’Comin” (Audio)

După o pauză de 11 ani cei de la Primus au decis să se reunească și au lansat noul single...

Închide