Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică Poze Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye în prima seară de festival INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019

Florence and the Machine a finalizat noul album (Video)

Cel de-al doilea album semnat Florence and the Machine este gata, iar producătorul Paul Epworth este extrem de încântat de rezultat. Acesta a postat pe pagina sa de Twitter un... Continuare »
Florence and the Machine

Cel de-al doilea album semnat Florence and the Machine este gata, iar producătorul Paul Epworth este extrem de încântat de rezultat.

Florence and the Machine

Acesta a postat pe pagina sa de Twitter un mesaj în care mărturisește că nu știe cum va putea casa de discuri și Florence Welch să aleagă doar 10-12 piese pentru disc, deoarece toate sunt excepționale, pline de energie și sensibilitate.

În urmă cu două luni, Florence and the Machine a lansat un nou videoclip pentru cover-ul ”Not Fade Away” a lui Buddy  Holly.

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primus revine după 11 ani single-ul ”Tragedy’s A’Comin” (Audio)

După o pauză de 11 ani cei de la Primus au decis să se reunească și au lansat noul single...

Închide