Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Deftones a făcut cover dupa Katy Perry (Video)

Publicat

pe

Deftones
Deftones

Cei de la Deftones au interpretat un cover după Katy Perry, pe care îl puteți urmări mai jos. Trupa a fost prezentă zilele trecute la festivalul Reading 2011 și a inserat în piesa lor ”7 Words” un fragment după cântecul ”Fireworks”.

Într-un interviu oferit celor de la NME.com, solistul grupului, Chino Moreno, a mărturisit că au realizat cover-ul după Katy Perry deoarece chitaristul, Stephen Carpenter, este un mare fan al artistei.

Deftones

”Stephen o iubește pe Katy Perry. Am făcut-o pentru el. Ne-a implementat în cap toate piesele ei. El pune muzică mereu când suntem pe drum. Astfel că am ascultat aproape toate piesele lui Katy Perry de un milion de ori.”, precizează Moreno.

De asemenea, în cadrul interviului, Chino Moreno este întrebat ce artist i-ar plăcea să realizeze un cover după o piesă Deftones, iar răspunsul solistului este Sade.

”Cred că ar fi minunat dacă Sade ar cânta una dintre piesele noastre pentru că și noi am realizat un cover după Sade.”

Deftones a concertat și în România, la Arenele Romane din București, pe data de 13 august. Cu siguranță unul dintre cele mai spectaculoase evenimente din această vară, Deftones s-a deslănțuit în fața a 3000 de fani. - Galerie Foto - Concert Desftones.

Trending