Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

David Bowie s-a retras din muzică!? (Video)

Se pare că David Bowie s-ar putea retrage definitiv din industria muzicală, cel puțin așa crede biograful artistului. Paul Trynka este cel care a scris o nouă carte biografică despre... Continuare »
David Bowie

David Bowie

Se pare că David Bowie s-ar putea retrage definitiv din industria muzicală, cel puțin așa crede biograful artistului.

Paul Trynka

Paul Trynka

David Bowie - Starman BiographyPaul Trynka este cel care a scris o nouă carte biografică despre David Bowie, intitulată ”Starman”, iar în cadrul unui interviu oferit celor de la Spinner.com, scriitorul vorbește despre viitorul artistului.

David Bowie nu a mai lansat nici un material discografic din 2003, iar Trynka crede că acesta nu va înregistra un nou album dacă nu are ceva cu adevărat genial.

”Dacă vrei să te întorci pe scenă, trebuie să vii cu ceva exploziv. Ar fi un miracol dacă ar reveni, dar miracolele nu există”, precizează Trynka.

David Bowie and Alicia Keys

David Bowie nu a mai susținut un concert din 2006, când a cântat pe aceeși scenă cu Alicia Keys și până acum nu a declarat că își dorește un nou turneu.

Iată și un interviu cu Paul Trynka realizat a începutul lunii august, în care scriitorul spune câteva cuvinte despre provocările pe care le-a întâlnit în realizarea biografiei lui David Bowie.

Citește mai multe despre David Bowie
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tony Iommi a negat furios reunirea trupei Black Sabbath

Chitaristul Black Sabbath, Tony Iommi a negat cu înverşunare reunirea în formula iniţială a trupei pentru un nou turneu. În...

Închide