Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea"

David Bowie s-a retras din muzică!? (Video)

Se pare că David Bowie s-ar putea retrage definitiv din industria muzicală, cel puțin așa crede biograful artistului. Paul Trynka este cel care a scris o nouă carte biografică despre David Bowie, intitulată ”Starman”, iar în cadrul unui interviu oferit celor de la Spinner.com, scriitorul vorbește despre viitorul artistului.

David Bowie nu a mai lansat nici un material discografic din 2003, iar Trynka crede că acesta nu va înregistra un nou album dacă nu are ceva cu adevărat genial.

”Dacă vrei să te întorci pe scenă, trebuie să vii cu ceva exploziv. Ar fi un miracol dacă ar reveni, dar miracolele nu există”, precizează Trynka.

David Bowie nu a mai susținut un concert din 2006, când a cântat pe aceeși scenă cu Alicia Keys și până acum nu a declarat că își dorește un nou turneu.

Iată și un interviu cu Paul Trynka realizat a începutul lunii august, în care scriitorul spune câteva cuvinte despre provocările pe care le-a întâlnit în realizarea biografiei lui David Bowie.

Citește mai multe despre David Bowie
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tony Iommi a negat furios reunirea trupei Black Sabbath

Chitaristul Black Sabbath, Tony Iommi a negat cu înverşunare reunirea în formula iniţială a trupei pentru un nou turneu. În...

Închide