Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Concertul lui Bryan Ferry va avea loc la Arenele Romane

Deși iniţial era stabilit pentru data de 1 mai 2011, concertul lui Bryan Ferry va avea loc pe 18 septembrie 2011. Evenimentul se va desfășura la Arenele Romane din Bucureşti... Continuare »
BRYAN FERRY- concert la bucuresti

BRYAN FERRY- concert la bucurestiDeși iniţial era stabilit pentru data de 1 mai 2011, concertul lui Bryan Ferry va avea loc pe 18 septembrie 2011.

Evenimentul se va desfășura la Arenele Romane din Bucureşti şi este organizat de One Event.

Biletele cumpărate pentru data anunţată iniţial sunt valabile pentru noua dată şi noua locaţie. De asemenea, nu se schimbă nici amplasarea locurilor, spaţiul din Arenele Romane fiind organizat similar cu schema locurilor de la Sala Palatului.

Concertul din România promovează albumul “Olympia”, lansat de artist anul trecut. Pe disc se regăsesc atât piese înregistrate cu Roxy Music cât și colaborări cu artiști renumiți precum David Stewart (Eurythmics), Johnny Greenwood (Radiohead), Flea (Red Hot Chili Peppers), Scissor Sisters, Groove Armada și David Gilmour (Pink Floyd).

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online pe eventim.ro și în rețelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești la următoarele categorii de preț: 120, 160, 210, 280 si 350 lei.

Citește mai multe despre Bryan Ferry
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Războiul dintre frații Gallagher nu s-a încheiat!

În ciuda faptului că săptămâna trecută publicația The Sun a scris că Liam Gallagher a renunțat la procesul împotriva lui...

Închide