Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert-tribut pentru Amy Winehouse la București

Publicat

pe

Amy Winehouse- in memoriam
Amy Winehouse- in memoriam

Pe 23 august 2011 va avea loc în Piaţa George Enescu din Bucureşti un concert în memoria lui Amy Winehouse.

Winehouse s-a stins din viață pe data de 23 iulie, la vârsta de 27 de ani, în urma unei supradoze.

Evenimentul va fi structurat în două părți: prima de la ora 20.00 când Paula Seling, Rona Hartner şi Maria Radu vor interpreta cele mai celebre piese ale artistei britanice, iar a doua de la ora 21.30, când va fi proiectat DVD-ul „I Told You I Was Trouble: Amy Winehouse Live From London (2007)”.

Evenimentul este organizat de Events iar acccesul va fi gratuit.

„I Told You I Was Trouble: Amy Winehouse Live From London (2007)” - este un recital emoţionant de aproape 60 de minute de concert live, înregistrat la Londra, la Sheperd's Bush Empire.

Muzică și film

Urmărește trailerul pentru "Back to Black", un film biografic despre Amy Winehouse

Primul trailer pentru viitorul film despre Amy Winehouse, "Back to Black", a devenit disponibil pentru vizionare. Pelicula o are în rolul principal pe actrița Marisa Abela. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Back to Black"
Trailer "Back to Black" │ FOTO: captură YouTube / StudiocanalUK

Regizat de Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey", "Nowhere Boy"), pe baza unui scenariu scris de Matt Greenhalgh, "Back to Black" o prezintă pe Marisa Abela în rolul regretatei Amy Winehouse. Filmul se concentrează pe anii de început ai artistei, ca muzician de jazz în nordul Londrei, și călătoria ei tumultoasă către faimă.

Distribuția filmului îi mai include pe Jack O’Connell în rolul soțului lui Winehouse, Blake Fielder Civil, Eddie Marsan ca tatăl lui Winehouse, Mitch și Juliet Cowan în rolul mamei Janis Winehouse-Collins, iar Lesley Manville o interpretează pe bunica sa, Cynthia.

"Nu scriu muzică pentru a fi celebră. Scriu cântece pentru că nu știu ce aș face dacă nu aș compune", spune Marisa Abela în trailer.

"Back to Black" a primit sprijin din partea moștenitorilor lui Amy Winehouse, Universal Music Group și Sony Music Publishing. Filmul este programat să apară în cinematografe pe 10 mai 2024.

"Back to Black" este primul film biografic despre Amy Winehouse. După moartea cântăreței în 2011, la vârsta de 27 de ani, au apărut numeroase documentare despre viața și cariera ei, inclusiv câștigătorul Premiului Oscar din 2015, "Amy" și "Reclaiming Amy", un proiect marca BBC, lansat în 2021.

TRAILER: "Back to Black"

Citește în continuare

Trending