Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Concert Scorpions la Cluj în octombrie

Fanii trupei Scorpions care au ratat concertul de la Bucureşti de pe 9 iunie 2011, au şansa să-i vadă pe rockerii legendari într-un concert la Cluj pe 8 octombrie 2011.... Continuare »
Concert Scorpions la Bucuresti 09.06.2011

Fanii trupei Scorpions care au ratat concertul de la Bucureşti de pe 9 iunie 2011, au şansa să-i vadă pe rockerii legendari într-un concert la Cluj pe 8 octombrie 2011. Trupa revine în România cu ocazia deschiderii noului stadion Cluj Arena.

Trupa Scorpions salutand publicul la finalul concertului de la Bucuresti de pe 9 iunie 2011

Show-ul a fost confirmat pe site-ul oficial al formaţiei şi face parte din turneul "Get Your Sting and Blackout World Tour", turneu prin care Scorpions îşi încheie activitatea scenică.

Romanii au din nou şansa să cânte alături de germani piese celebre precum "Wind of Change", "Rock You Like a Hurricane" sau "Still Loving You". Vezi cum a fost la concertul de la Bucureşti!

Scorpions - live la Bucureşti, 9 iunie 2011

Biletele sunt vândute pe site-ul myticket.ro, iar prețul este de 50 de lei la Peluza sau Gazon B, de 75 de lei la Gazon A și Tribunele 1 sau 2 și de 100 de lei la Golden Circle.

Citește mai multe despre The Scorpions
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nico, recital la concertul tribut Amy Winehouse

Nico se alătura Paulei Seling, Ronei Hartner şi Mariei Radu, în cadrul tributului ÎN AMINTIREA UNEI DIVE - AMY WINEHOUSE....

Închide