Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Coldplay lansează albumul "Mylo Xyloto" în octombrie

Trupa Coldplay revine cu un nou album de studio după trei ani de la apariţia "Viva la Vida or Death and All His Friends" (2008). Materialul se numeşte "Mylo Xyloto"... Continuare »
coldplay-Mylo Xyloto

coldplay-Mylo XylotoTrupa Coldplay revine cu un nou album de studio după trei ani de la apariţia "Viva la Vida or Death and All His Friends" (2008).

Materialul se numeşte "Mylo Xyloto" şi va apărea în magazine pe 25 octombrie 2011.

Titlul celui de-al cincilea album al grupului se pronunţă "My-lo ZY-letoe", cît despre semnificația sa nu se cunosc încă detalii.

Membrii grupului declarau cu ceva timp în urmă că acest album va fi unul mai personal, Chris Martin, liderul trupei afirmând că noul disc vorbește despre “iubire, dependență și OCD [Obsessive-Compulsive-Disorder]”.

Tot el a mai declarat: “Este un album-concept, dar foarte personal când este privit în ansamblu!”.

Pe 12 septembrie, Coldplay va lansa single-ul "Paradise", al doilea după "Every Teardrop Is a Waterfall", ambele aparținând discului "Mylo Xyloto".

Citește mai multe despre Coldplay
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vezi secvențe din timpul filmărilor clipului Noel Gallagher – ”The Death Of You And Me” (Video)

Cei de la Sour Mash Records au postat în urmă cu două zile un clip ce conține secvențe din timpul...

Închide